Tekno Takip

Sea of Thieves Arena Modu Kapatılıyor

Şinasi Kaya: Sea of Thieves Arena Modu Kapatılıyor 3

Sea of Thieves oyun geliştiricilerinden Joe “Three Sheets” Neate, yaptığı açıklamada 2022 yılı itibariyle Arena modunun tamamen kapatılacağını duyurdu. Çoğu insanın bu karar sonrası hayal kırıklığına uğrayacağını da dile getiren Neate, konu ile ilgili alınan bu zorlu karar konusunda bulunduğu açıklamaları dile getirdi.

Oyunun Macera moduna gelecek yeni içeriklere odaklanma amacıyla Arena modu tamamen kapatılıyor. Neate, aynı zamanda Sea of Thieves oyuncularının tamamının yalnızca %2’sinin Arena moduna girdiğini ve Arena modu geldiğinden beri hiçbir zaman istenilen hedefe ulaşılamadığını bildiriyor.

Şimdiye kadar Arena oynamış tüm oyuncular için Arena modunun kalkması şerefine verilecek birkaç ödülden bahsedilmiş. Arena modu, 10 Mart 2022 tarihinde yapılması planlanan Altıncı Sezon’un başında kapatılıyor. Belirtilen tarihe kadar Arena modunda oynamış oyuncular aşağıda belirtilen ödülleri almaya hak kazanacaklar.

Sea Dogs’ta 5. ve daha üst seviyeye ulaşmış oyuncular aşağıda belirtilen gemi setleri ile ödüllendirilecekler.

Ek olarak Sea Dogs’ta 50. seviyeye ulaşmış oyunculara The Good Boy gemi seti verilecek. Gemi setlerinin altısı da; gövde, figür başı, yelken ve bayrak olarak toplam dört parçadan oluşuyor.


The Good Boy Gemi Seti

27 Ocak tarihinden sonra Arena moduna girenler maalesef bu ödülleri alamayacaklar. Tüm ödüller 10 Mart günü Arena modunun kapatılmasından sonra dağıtılacak.

Arena moduna özel içeriklerin elde edilebilmesi hakkında oyuncuları meraklandıran sorulara Sea of Thieves tarafından gelen yanıtlar şu şekilde:

Arena modu kapanmadan önce satın alınan tüm kozmetikler kullanılabilir durumda olacak.

Sea Dogs’ta 50. seviyeye ulaşmak Korsan Efsanesi olma yolculuğunda hâlen daha fayda sağlayacak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version