Tekno Takip

Seagate, PS4 ve PS5 İçin Lisanslı Harici Disklerini Duyurdu

Ulaş Utku Bozdoğan: Seagate, PS4 ve PS5 İçin Lisanslı Harici Disklerini Duyurdu 7

Geliştiriciler PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çeşitli oyunlar hazırlarken bu oyunların boyutları devasa seviyelere çıkmaya başladı. Seagate ise PS4 ve PS5 konsolları için hazırladığı 2 TB ve 4 TB kapasiteye sahip resmi lisanslı harici sürücülerini piyasaya sürüyor.

Seagate’in oyuncular için geliştirdiği ve ürün yazılımıyla optimize edilen HDD’ler hafif bir yapıda ve tak-çalıştır şeklinde kullanılabiliyor. Ayrıca yüksek hızlı USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) ile bağlanan PlayStation depolama sürücüleri için ayrı bir güç kablosuna ihtiyaç duyulmuyor.

1 of 3



Şirket ayrıca yeni Game Drive ürünleri için Horizon Forbidden West temalı bir sürüm de hazırladı. 2 TB ve 5 TB kapasitelerde mevcut olan özel sürüm Game Drive, oyunculara PS5 ve PS4 oyunlarını saklama imkanı verecek. Buna ek olarak, oyuncular PS4 oyunlarını doğrudan sürücü üzerinden oynayabiliyor.

Sabit diskler bir yıllık sınırlı garantiye sahip. 2 TB kapasiteli sürüm 92.49 dolar ve 4 TB olan sürüm 139.99 dolarlık fiyatla satışa çıkacak. Horizon Forbidden West Sınırlı Sürüm ise 2 TB ve 5 TB kapasiteler için sırasıyla 99.99 dolar ve 159.99 dolarlık liste fiyatıyla geliyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version