Tekno Takip

Sifu, 3 Haftada 1 Milyon Satışa Ulaştı

Ulaş Utku Bozdoğan: Sifu, 3 Haftada 1 Milyon Satışa Ulaştı 3

Geliştirici stüdyo Sloclap’ın yaptığı açıklamaya göre, Sifu sadece üç haftada bir milyon satış barajını geride bıraktı. Sloclap, paylaştığı bir basın bülteninde oyunla ilgili haberleri ve bazı ilginç istatistikleri açıkladı.

GamesRadar+’ın paylaştığı habere göre, Sloclap’ın baş yapımcısı Pierre Tarno yaptığı açıklamada, “Sifu’nun hem hayranlardan hem de basından aldığı tepki, bizi çok heyecanlandırdı. En sevdiğimiz kung fu filmlerine saygı duruşunda bulunan özgün bir kung fu aksiyon oyunu meydana getirmek için yola çıktık.” dedi.

8 Şubat’ta PC ve PlayStation 5 için piyasaya sürüldüğünde beri, Sifu oyuncular tarafından toplamda 10 milyon saatin üzerinde oynandı. Buna ek olarak oyuncuların %45’inden fazlası, oyunun can sıkıcı olan ikinci seviyesini geçmeyi başardı. 150.000’den fazla oyuncu ise oyunun son boss’u olan Yang’ı alt etmeyi başardı.

Sifu, oyuncuların bir düşmanı devirmek için tekrarladıkları denemeleri sırasında onları hayata döndürebilen büyülü bir kolyeye güvenmeleri gereken hayali bir Çin şehrinde geçiyor. Klasik kung fu filmlerini andıran dövüş tarzlarının kullanıldığı oyunda dirençli kalmalı ve önünüzdeki zorlukların üstesinden gelmek için tekrar tekrar denemeye devam etmelisiniz.

Ancak oyunda sizi yeniden canlandıran büyülü kolyeyi kullanmanın bir bedeli vardır: Bir dövüşte yenilip her öldüğünüzde, karakteriniz yaşlanır ve ta ki bu, karakteriniz çok yaşlanıp ölene kadar devam eder. Bu nedenle oyunda tekrar tekrar en başa dönerek her bölümü mümkün olduğunca az yaşlanarak geçmeye çalışmalısınız.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version