Tekno Takip

Skoda Octavia fiyatlarında Ocak sürprizi! Bu liste çok başka!

İnanç Can Çekmez: Skoda Octavia fiyatlarında Ocak sürprizi! Bu liste çok başka! 9
İnanç Can Çekmez: Skoda Octavia fiyatlarında Ocak sürprizi! Bu liste çok başka! 1

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Skoda Octavia. Tamamen yenilenmiş kasasıyla karşımıza çıkan yeni Octavia, oldukça beğenildi. Özellikle arkadan bakıldığında abisi Superb ile çok benzediği anlaşılan otomobilin fiyat listesi güncellendi. C sınıfı bir sedan olan otomobilin özellikleri ise premium diye geçinen arabalara taş çıkartacak cinsten.

Eğer dolu bir Octavia alırsanız koltuk ısıtmasından direksiyon ısıtmasına, elektrikli bagajdan anahtarsız giriş ve çalıştırmaya kadar daha pek çok özellik otomobile eklenmiş oluyor. Ayrıca Skoda iç mekandaki malzeme kalitesini de standartların oldukça üzerinde tutmuş. Kapı içlerinde sert plastik yerine yumuşak malzeme kullanan Çekyalı üretici, kokpitte de deri detaylara yer vermiş.

Skoda Octavia güncel fiyat listesi

Skoda Octavia baz donanım seviyesinde karşımıza 1.0 litrelik elektrik destekli benzinli bir motor ile geliyor. 110 beygir güç üreten bu motora ise DSG olarak bilinen çift kavramalı bir şanzıman eşlik ediyor.

Elite olarak isimlendirilen bu paketin fiyatı ise hali hazırda 575.305 TL. C sınıfı bir sedan için bu fiyatı çok bulanlar olabilir. Ancak aracın sınıfının üzerinde özellikler sunduğunu da unutmamak gerekiyor.

Dilerseniz şimdi lafı fazla uzatmadan sizleri aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte bütün fiyatları içeren liste!

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version