Tekno Takip

Sony, PlayStation Showcase’in Tarihini Açıkladı

Ulaş Utku Bozdoğan: Sony, PlayStation Showcase'in Tarihini Açıkladı 3

Sony, oyunseverlerin uzun süredir beklediği PlayStation Showcase etkinliğiyle ilgili detayları paylaştı. PlayStation tarafından paylaşılan bir blog gönderisinde etkinliğin 24 Mayıs Çarşamba TSİ 23:00’da yapılacağını duyurdu.

Şirket, etkinliğin bir saatten daha uzun olacağını ifade ederek büyük şeylerle karşılaşabileceğimizin sinyallerini verdi. PlayStation Showcase’in PlayStation’ın resmi YouTube ve Twitch hesaplarından canlı olarak takip edilebileceği aktarıldı.

Geliştirilmekte olan PS5 ve PS VR2 oyunları gösterilecek

Etkinlik, dünyanın dört bir yanındaki stüdyolar tarafından geliştirilen yeni PS5 ve PS VR2 oyunlarını içerecek. Şirket, bununla ilgili “PlayStation Studios’tan birkaç yeni yapımın yanı sıra üçüncü taraf ortaklarımız ve bağımsız geliştiricilerden gelecek muhteşem oyunlara göz atın” ifadelerini kullanıyor.

En çok beklenen PlayStation oyunlarından olan Marvel’s Spider-Man 2 hakkında yeni detayları etkinlikte görmemiz muhtemel. Sony, 2023 içinde çıkacağı söylenen Spider-Man 2 hakkında şimdiye kadar çok az detay paylaşmıştı. Ayrıca yine Insomniac’ın geliştirdiği Wolverine hakkında da daha fazla şey öğrenebiliriz. Bunların dışında multiplayer The Last of Us 2 ve multiplayer Horizon oyunu duyuruları gelebilir.

Üçüncü taraf oyunlarda ise Tekken 8, Mortal Kombat 12, Death Stranding 2 ve Final Fantasy 7 Rebirth’ün etkinlikte yer alabileceği söyleniyor. Nelerle karşılaşacağımızı görmek için önümüzdeki haftayı beklememiz gerek.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version