Tekno Takip

Sony Xperia 1 IV Manzaraları Sızdırıldı

Meral Erden: Sony Xperia 1 IV Manzaraları Sızdırıldı 3

Sony’nin 2022 yılında çıkartacağı amiral gemisi Android akıllı telefonu Xperia 1 IV’ün çeşitli görüntüleri sızdırıldı. Sony Xperia 1 IV modelinin, 2021 yılında piyasaya sürülen Sony Xperia 1 III’ün halefi olması bekleniyor ve Sony’nin ısrar ettiği benzer tasarım dili nedeniyle çok kolay tanınabiliyor.

GSM Arena tarafından aktarılan habere göre, akıllı telefonun tasarımı, Sony Xperia 1 III’ü andırıyor, ancak bu kez akıllı telefonun yan tarafları daha da düz görünüyor. Sağ alt tarafta Sony’nin ticari markası olan kamera deklanşör düğmesini, ortada gömülü parmak izi sensörlü güç düğmesini ve bunun üzerinde de ses seviyesi ayarlama düğmesini görebiliyoruz.

Sony Xperia 1 IV, 6,5 inç boyutunda, kavisli olmayan bir ekrana sahip. Akıllı telefonun arka kamera donanımı, üç kamera sensörü ve bir LED flaştan meydana geliyor. Alt tarafta SIM kart yuvası ve USB-C bağlantı noktası bulunuyor. Ayrıca telefonun üst kısmında 3,5 mm kulaklık girişi bulunduğunu ekleyelim.

Şimdilik Sony’nin yeni Android tabanlı akıllı telefonu hakkında bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Ancak sızıntılar bir kez başladıysa, devamının geleceğini hepimiz biliyoruz. Bu yüzden önümüzdeki günlerde akıllı telefonla ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version