Tekno Takip

Sony’nin sıra dışı kablosuz kulaklığından yeni imgeler geldi: Kulakta nasıl duracak?

Ulaş Utku Bozdoğan: Sony'nin sıra dışı kablosuz kulaklığından yeni imgeler geldi: Kulakta nasıl duracak? 11

Ulaş Utku Bozdoğan: Sony'nin sıra dışı kablosuz kulaklığından yeni imgeler geldi: Kulakta nasıl duracak? 1

Japon teknoloji devi Sony’nin sıra dışı tasarıma sahip yeni bir kablosuz kulaklık piyasaya sürmeye hazırlandığını geçtiğimiz hafta öğrenmiştik. Linkbuds WF-L900 model numarası ile karşımıza çıkan model özellikle de ilginç görünümü ile büyük ilgi uyandırdı.

TechInsiderBlog takma adlı Twitter kullanıcısı, Sony Linkbuds WF-L900‘ün kulakta nasıl duracağını gösteren yeni görüntüler yayınlandı. Zira görmeye pek de alışık olmadığımız bir tasarım kullanan kablosuz kulaklığın, kulağa nasıl takılacağı merak konusu olmuştu.

Neler biliyoruz?

Sızdırılan basın görselleri cihazın iki renk seçeneği, halka sürücüler, kompakt boyut, IPX4 koruması ve 17.5 saate kadar pil ömrüyle geleceğini gösteriyor. Kablosuz kulaklık, USB Type-C kablosu ve farklı boyutlarda dört destekleyici ile sunulacak.

Sony LinkBuds WF-L900 için dokunmatik kontrol, Alexa ve Google Asistan desteğinin yanı sıra Google Fast Pair hızlı eşleştirme işlevi konuşuluyor. Daha önceki sızıntıda aktif gürültü engelleme (ANC) sistemine sahip olacağı bildirilmişti ancak bu bilginin yanlış olduğu belirtildi.

Kablosuz kulaklığın 15 Şubat‘ta tanıtılması bekleniyor. Sony LinkBuds WF-L900’ün Avrupa ülkelerinde 200 euro fiyatla satışa çıkacağı da gelen haberler arasında.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Kulaklık Haberleri
  • Sony’nin sıra dışı kablosuz kulaklığından yeni görüntüler geldi

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version