Tekno Takip

Steam Remote Play Together İndirimi Başladı

Meral Erden: Steam Remote Play Together İndirimi Başladı 1

Valve tarafından sunulan büyük çaplı indirimler hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz ay Ay Takvimi sonrasında aradan geçen bir ayın ardından Remote Play Together ile fırsatlar tekrar sunuluyor. Peki nedir bu Remote Play Together? İsterseniz biraz açalım ve hangi oyunlar niye bu özelliği kullanıyor bir göz atalım.

Steam tarafından yapılan açıklamada Remote Play Together ile birlikte desteklenen oyunların arkadaşlarınızla (çevrim içi) birlikte oynamanıza olanak sağlanıyor. Arkadaşlarınızla birlikte sevdiğiniz oyunu oynamak istediğinizde arkadaşınızın oyunu indirmesine gerek kalmıyor:

“Yerel çok oyunculu oyunlarınızı arkadaşlarınızla internet üzerinden birlikte ücretsiz olarak oynayın. Remote Play Together sayesinde sadece tek bir oyuncunun oyunu yüklemesi ve çalıştırması yeterlidir. Ardından en fazla dörde kadar ya da daha hızlı bağlantı varsa daha fazla oyuncu hemen oyuna katılıp eğlenmeye başlayabilir.”

Yani kısacası internet altyapısı iyi olan bir arkadaşınıza bağlanarak oyunu indirmeden beraberce co-op / çevrim içi modlarda oynayabilirsiniz diyelim. İndirim geçerlilik tarihi 28 Şubat – 7 Mart olacak. Oyunlara ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version