Tekno Takip

Steam Rockstar Games Yayıncı İndirimi Başladı

İnanç Can Çekmez: Steam Rockstar Games Yayıncı İndirimi Başladı 1

Rockstar Games yayıncı indirimi ile birlikte oyuncular sevilen oyunları indirimli olarak alma şansı yakalıyor. Steam üzerinden gerçekleştirilen indirim 2 hafta süreyle devam edecek. Söz konusu indirim Grand Theft Auto serisi, Red Dead Redemption ve L.A. Noire gibi Rockstar’ın sevilen oyunlarından oluşuyor.

Zaten hepimizin aşina olduğu GTA serisi (GTA 4 oyunlarından oluşan kısım) indirimli olarak sunuluyor. Bildiğiniz üzere Definitive Edition versiyonları çıkan GTA: San Andreas, Vice City ve III oyunlarının klasik sürümleri satıştan kaldırıldı. Bu bağlamda GTA: The Complete Edition paketiyle birlikte üç farklı GTA 4 oyununu edinebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2’de Aralık 2019’da çıkmış ve sevilmişti. 227 bin oyuncunun sınavından geçen yapım yüzde 87’lik olumlu not almıştı. Çıktığı günden itibaren herkesçe oynanmış ve online kısmıyla da aktif bir oyundur.

Max Payne serisi de indirime kavuşmuş durumda. Nostalji yaşayabileceğiniz Max Payne serisinin tüm oyunları indirimli olarak mevcut. Öte yandan L.A. Noire ve Bully gibi sevilen yapımlara da göz atabilirsiniz.

Rockstar Games Yayıncı İndirimi

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version