Tekno Takip

Strateji oyunu CapRoyale iOS ve Android cihazlar için çıkışını yaptı

Ulaş Utku Bozdoğan: Strateji oyunu CapRoyale iOS ve Android cihazlar için çıkışını yaptı 15

Ulaş Utku Bozdoğan: Strateji oyunu CapRoyale iOS ve Android cihazlar için çıkışını yaptı 1

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Boa Games’in yaptığı, strateji oyunu CapRoyale, çıkışını yaptı.

Oyuna şu anda Google Play ve App Store üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunun oynaması ücretsiz bir oyun olduğunu hatırlatalım. Oyunun mağaza sayfalarını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

CapRoyale Boa Ventures Yazilim Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi Oyunlar Ücretsiz 227,7 MB

CapRoyale Boa Games Strateji Oyunları Ücretsiz 132M

CapRoyale Hakkında

Ortak piyasada gerçek oyuncularla rekabet et! Piyasanın hakimi olmak için yeni mağazalar aç ve kendi fabrikalarını kur! Rakipleri sabote et, onlarla savaş ve bu ticari savaşın galibi sen ol!

PİYASANIN HAKİMİ OLUN

En çok talep edilen ürünleri keşfederek fiyat ve kalite üzerinden rakiplerinizle rekabet edin. İşleri daha da karmaşıklaştırmak isterseniz sabotaj ekibinizi kullanarak rakiplerinizin ticaretini sekteye uğratabilirsiniz!

ŞİRKETİNİZİ BÜYÜTEREK ZİRVEYE ÇIKIN

Hedefleri tamamlayarak şirketinizi geliştirin, farklı sektörlerde yeni mağazalar ve fabrikalar kurarak ticaretinizi büyütün. Binalarınızın seviyesini yükselterek yeni kazanımlar elde edin ve rakiplerinizin önüne geçin.

ZİRVEDE KALMAK İÇİN STRATEJİLER ÜRETİN

CapRoyale’de işleri senin kadar iyi gitmeyen rakiplerin sana zarar vermek isteyecekler. Onlardan korunmak için savunmanızı geliştirin ve alanınızı stratejik olarak düzenleyin, karşı saldırı için ekibinizi kurun ve onlara kimin en güçlü olduğunu gösterin!

EKİBİNİZİ KURUN VE ZAFERE KOŞUN

Birbirinden farklı karakterler içinden kendi özel ekibinizi oluşturun ve rakiplerinizin alanını talan etmek için tüm gücünüzle saldırıya geçin! Kazandığınız her zaferde yeni ödüller kazanın, ekiplerinizi güçlendirin ve yeni ürünlere ulaşın!

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version