Tekno Takip

Sudan ucuz Nokia C22 modeli resmen satışa sunuldu

Meral Erden: Sudan ucuz Nokia C22 modeli resmen satışa sunuldu 1

Nokia Mobile India, yeni C serisi akıllı telefonu Nokia C22’nin yakında Hindistan’da piyasaya çıkacağını resmen duyurdu. Aygıt, yalnızca iki gün sonra, yani 11 Mayıs’ta Hindistan’daki tüketicilere sunulacak. Nokia C22, güçlü bir gövdeye sahip sağlam bir aygıt ve etkileyici bir pil ömrüne sahip; bu sayede üç güne kadar kullanım mühleti sağlayabiliyor.

Nokia C22, Hindistan pazarındaki etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Aygıt, 1.6 GHz temel saat suratına sahip Unisoc SC9863A (28nm) yonga setiyle çalışıyor. Tıpkı vakitte, Android 13 (Go edition) tabanlı işletim sistemiyle de uyumlu ve IMG8322 GPU’ya sahip.

6,5 inç boyutundaki IPS LCD ekran paneli, 720 x 1600 piksel çözünürlükle birlikte geliyor; bu da görüntü izleme yahut web gezintisi için ülkü bir aygıt yapar. Aygıtın art panelinde, 13MP geniş açılı kamera ve 2MP makro kamera olmak üzere çift art kamera heyetimi yer alırken; ön tarafta ise 8MP özçekim kamera bulunuyor.

Sudan ucuz Nokia C22 modeli resmen satışa sunuldu

Nokia C22’nin en çarpıcı özelliklerinden biri, pil ömrüdür. 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olan aygıt, üç güne kadar kullanım mühleti sunuyor ve kullanıcıların telefonlarını her gün şarj etme muhtaçlığını ortadan kaldırıyor. Ayrıyeten aygıt, kullanıcıların gerektiğinde süratli bir formda telefonlarını şarj edebilmelerini sağlayan 10W’a kadar süratli şarjı da destekliyor.

Nokia C22’nin güçlü gövdesi ve etkileyici özellikleri, Hindistan pazarındaki tüketiciler ortasında tanınan bir seçim haline getirebilir. Telefon, standart bir giriş düzeyi modeli olarak piyasaya sürülecek ve merkeze hizalanmış kameralı ekranı ve uzun pil ömrüyle dikkat çekecek. Bu sayede kullanıcılar, günlük kullanımlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri uygun fiyatlı bir akıllı telefon arıyorlarsa Nokia C22’yi tercih edebilirler.

Exit mobile version