Tekno Takip

Tanınan oyun PUBG: Battlegrounds artık fiyatsız bir oyun

Meral Erden: Tanınan oyun PUBG: Battlegrounds artık fiyatsız bir oyun 3

Meral Erden: Tanınan oyun PUBG: Battlegrounds artık fiyatsız bir oyun 1

Son yılların en popüler oyunlarından birisi olan PUBG bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda ismini PUBG: Battlegrounds olarak değiştirdi. Ardından da oyunun ücretsiz bir oyun olacaüı açıklandı ve bugün itibarıyla oyun ücretsiz oldu.

PUBG: Battlegrounds Artık Ücretsiz

Şu andan itibaren oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Oyunun ücretsiz olması ile birlikte oyuncuların çeşitli yeni ve özel oyun içi özelliklere erişimlerini sunan, isteğe bağlı bir premium hesap yükseltme seçeneği BATTLEGROUNDS Plus’ı tanıtacak. Tüm oyuncular, oyun özelliklerinin çoğuna erişim sunan Temel Hesap ile başlayacak olsa da, bir kez ödenen 12,99 USD ücret karşılığında BATTLEGROUNDS Plus’a yükseltebilirler ve aşağıdakilere erişebilirler:

F2P’ye geçmeden önce PUBG: BATTLEGROUNDS satın alan ve oynayan oyuncular, PUBG – SPECIAL COMMEMORATIVE PACK denilen ve BATTLEGROUNDS Plus’a otomatik bir hesap yükseltmesi, Battle-Hardened kostüm görünümü seti, Shackle ve Shanks Legacy Tavası ve Battle Hardened Legacy isim plakası sunan bir paketi de alacaklar.

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version