Tekno Takip

TECNO MEGABOOK T1’e Red Dot Tasarım Ödülü!

Şinasi Kaya: TECNO MEGABOOK T1'e Red Dot Tasarım Ödülü! 5

Özellikle de son bir yıldır Türkiye’deki varlığını ciddi anlamda hissettiren Çinli teknoloji şirketi TECNO, 2023’ün başında ilk dizüstü bilgisayar modeli MEGABOOK T1‘i duyurdu. Teknik özellikleriyle günlük kullanım için oldukça iyi bir tercih olan dizüstü bilgisayar, oldukça kaliteli ve estetik bir görünüme de sahipti. Ve şirket, MEGABOOK T1 için yaptığı çalışmaların meyvesini yedi. TECNO’nun ilk dizüstü bilgisayarı, teknoloji dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Red Dot Tasarım Ödülü‘ne layık görüldü.

TECNO MEGABOOK T1, alüminyum kasası ile gerçekten de dikkat çekici bir dizüstü bilgisayar. 14,8 mm kalınlık, 1,48 kilogram da ağırlık değerine sahip olan MEGABOOK T1, taşınabilirliği maksimum seviyeye çıkarıyor. Ayrıca dizüstü bilgisayardaki 70 Wh kapasiteli batarya, 17,5 saate kadar da kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. 

Karşınızda Red Dot Tasarım Ödüllü TECNO MEGABOOK T1

Red Dot Tasarım Ödülleri için seçim yapılırken, bir ürünün sadece görünümüne bakılmıyor. İşlevsellik ve yenilikçilik de Red Dot komitesi için oldukça önemli. TECNO MEGABOOK T1, bu alanlarda da komiteyi mest etti. Öyle ki 10. nesil Intel Core i5 işlemcilerle donatılan bilgisayar, 12 GB RAM ve 512 GB SSD depolama alanı ile performanstan ödün vermiyor. Ultra geniş VC soğutma sistemi ise uzun süreli kullanımda bile ısıyı en iyi şekilde dengeliyor ve bilgisayarın yavaşlamasını engelliyor.

TECNO MEGABOOK T1 teknik özellikleri:

Ekran 15,6 inç, FHD, 350 nit, TÜV Lande Eye Comfort
İşlemci Intel Core i5 (10. nesil)
RAM 12 GB
Depolama 512 GB (SSD)
Kamera 2 MP
Parmak İzi Okuma Var
Batarya 70 Wh (17,5 saate kadar)
İşletim Sistemi Windows 11

İşte tüm bu teknik ve tasarım özellikleriyle donatılan, bunların doğal bir sonucu olarak da Red Dot Ödülü almaya hak kazanan TECNO MEGABOOK T1, 13.999 TL‘den başlayan fiyatlarla ülkemizde de satın alınabiliyor.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version