Tekno Takip

Telegram 4.8 Güncellemesi Yayınlandı

Şinasi Kaya: Telegram 4.8 Güncellemesi Yayınlandı 1

Telegram tarafından sunulan. 4.8 güncellemesi ile uygulama birçok yeniliğe kavuşuyor.

Güncelleme, indirmelerinizi kontrol etmenize, belgeleri hızlıca paylaşmanıza, göndermeden önce medya albümlerini yeniden düzenlemenize, kanalınızı bir TV kanalına dönüştürmenize ve daha pek çok şeye yardımcı olacak araçları beraberinde getirdi.

Öncelikle dosyaların indirme durumunu ve indirme önceliği kontrollerini görüntüleyen, yeniden tasarlanmış ek menüleri ile iOS kullanıcıları için yeni bir indirme yöneticisi sunulmuş. Ek olarak Apple kullanıcıları, kişileriyle paylaşmak üzere birden fazla fotoğraf veya dosya seçilmesine olanak tanıyan yeni bir ek menüsüne de sahip oluyor. Android kullanıcıları ise gece modunda çalışan yarı şeffaf bir arayüz kazanıyor.

Diğer uygulamalarla birlikte yeni Canlı Akış özelliği, Telegram Kanallarının OBS Studio ve XSplit Broadcaster gibi araçlar aracılığıyla canlı akış yayınlamasına olanak tanıyor.

Ayrıca yeni animasyonlarıyla Android ve macOS’ta yeniden tasarlanmış oturum açma akışı yer alıyor. Bununla birlikte tüm Telegram kullanıcıları artık doğrudan telefon numaralarını t.me kullanıcı adlarıyla bağlantı olarak paylaşabilecek. Telegram, Telegram’da oturum açmamış olsanız bile, tarayıcı aracılığıyla t.me sayfalarını önizleme özelliğini de ekliyor.

Tüm bu yenilikler için iOS ve Android için uygulamanın son sürümüne güncellemeniz yeterli. Uygulama için en son güncelleme ise Şubat ayında gelmişti.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version