Tekno Takip

Tuzlu kahve içince hayatı kayan Koreli damadın görüntüsü viral oldu

Şinasi Kaya: Tuzlu kahve içince hayatı kayan Koreli damadın görüntüsü viral oldu 1

Türk örf ve adetlerine göre kız isteme töreninde damada tuzlu kahve içirmek adet olarak görülüyor. Aslında eskiden kızın damada tuzlu kahve yapması, seni istemiyorum, gönlüm başkasında anlamına geliyordu. Fakat günümüzde tuzlu kahvenin damat tarafından içilmesi, senin elinden zehir olsa içerim anlamına geliyor. Bu bakımdan da kız isteme merasiminde damada tuzlu kahve yapılıyor. Ancak bir Koreli damadın tuzlu kahve ile tanışması kulağa oldukça enteresan geliyor. Sosyal medyada viral olan bu görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.

Tuzlu kahve içince hayatı kayan Koreli damadın videosu viral oldu

Sosyal medya oldukça büyük bir mecra. Dolayısıyla da bu mecrada paylaşılan görüntüler çok kısa süre içerisinde yayılıyor. Kendiliğinden yayılan videolara da viral demiş oluyoruz. İşte bir kız isteme töreni esnasında kahvesini yudumlamak isteyen Koreli damadın tepkileri de sosyal medyada gündem oldu. Kahvesinin tuzlu olduğundan habersiz olan yabancı damat, verdiği komik tepkiler ile viral olmayı başardı. Ancak damadın kahveyi ısrarla bitirmek istemesi de takdir topladı. Biz de bu bakımdan Koreli arkadaşımızı tebrik ediyoruz.

Dilerseniz videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Zaten videonun devamında da aile üyeleri damadı alkışları ile motive ediyor. Sosyal medyada sürekli paylaşılan videoyu siz de yukardan izleyebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi ise yorumlar kısmından bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version