Tekno Takip

Twenty Five Twenty One dizi konusu nedir? Tanınan Kore dizisi takımı …

Ulaş Utku Bozdoğan: Twenty Five Twenty One dizi konusu nedir? Tanınan Kore dizisi takımı ... 3

Twenty Five Twenty One dizisi Netflix’in en beğenilen dizilerinden biri. 2022 Kore yapımı dizi, romantik drama dizileri kategorisinde yer alıyor.

Twenty Five Twenty One Konusu

Netflix, dizinin konusu ile ilgili şu detayları paylaşıyor: “Hayallerin ulaşılmaz göründüğü bir zamanda büyük tutkuların peşine düşen genç bir eskrimci, yaşamını yeniden kurmak isteyen çalışkan ve genç bir adamla tanışır.”

Twenty-Five, Twenty-One (2022) dizisi, 1998’de Asya ekonomik krizi zamanında geçiyor. Baek Yi Jin (Nam Joo Hyuk) 23 yaşında spor muhabiri olarak iş bulur. Burada çalışırken Na Hee Do (Kim Tae Ri) adında bir eskrim sporcusu ile tanışır. Felaketin eşiğinde olan bir toplumda Baek Yi Jin (Nam Joo Hyuk) ve Na Hee Do (Kim Tae Ri) ilk beklenmedik karşılaşmalarını yaşarlar. Ancak ilerleyen zamanda birbirlerine zarar verirler. Sonraki yıl kaybettikleri güvenlerini yeniden kazanarak birbirlerine aşık olurlar. Dizinin ismi birbirlerine aşık oldukları yaşlarından gelir.

Twenty Five Twenty One Fragman

Oyuncu Kadrosu

Gençlik, değişim ve büyüme temalı bu neşeli dramada Kim Tae-ri (“Mr. Sunshine”) ve Nam Joo-hyuk (“Start-Up”) başrolerde.

Yaratıcılar: Jung Jee-hyun, Kwon Do-eun

Kaynak:  Chip

Exit mobile version