Tekno Takip

Twitter, iOS’ta Üye Olmadan Kullanılabilecek!

İnanç Can Çekmez: Twitter, iOS'ta Üye Olmadan Kullanılabilecek! 3

Dünyanın en popüler mikroblog platformlarından Twitter, kısıtlı bir kullanıcı kitlesi ile yeni bir özelliği test etmeye başladı. Şanslı iOS kullanıcıları, bu özellik sayesinde Twitter’a üye olmadan, Twitter kullanma deneyiminin nasıl olduğunun tadına bakabilecekler. Gelin hep birlikte, Twitter’ın test ettiği yeni özelliğe bakalım.

Twitter’ın test aşamasındaki yeni özelliği, kullanıcıların hesap oluşturmadan tweet okumasına imkan tanıyor. Üstelik bu özellik kapsamında tweetlere yanıt verilebilecek ve en fazla 50 kişiye kadar kullanıcı takip edilebilecek. Tweetlerin aranabilmesine de imkan tanıyan özellik, trendler bölümüne erişimi de mümkün kılıyor. Üstelik bu özellik kapsamında deneme kullanıcılarına bildirimler de gönderilecek.

Twitter’ın yeni özelliği işte böyle görünüyor

Twitter’ın iOS ekosisteminde test ettiği yeni özellik ile ilgili açıklamalar, platformun ürün müdürü Laura Burkhauser tarafından yapıldı. Hesap açmakta tereddüt eden kullanıcıların platformun neler sunduğunu anlamaları için böyle bir özellik geliştirdiklerinden bahseden Burkhauser, bu sayede yeni kullanıcılar için etkileyici bir deneyim sunulmuş olacağını belirtiyor.

Twitter’ın test etmeye başladığı özellik ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı. Haliyle özelliğin hangi ülkelerde test edildiği ve bir gün tüm kullanıcılar için kullanılabilir olup olmayacağı bilinmiyor. Ayrıca bu özelliğin Android ekosistemindeki kullanıcılara sunulup sunulmayacağı da net değil.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version