Tekno Takip

Twitter’da enteresan hata! Silinen tweetler geri geliyor!

İnanç Can Çekmez: Twitter'da enteresan hata! Silinen tweetler geri geliyor! 1

Hata ayrıyeten silinen retweetleri de etkiliyor üzere görünüyor. Sorun yaygın görünüyor lakin şimdilik tüm bilgiler sadece anekdot. Her vakit olmasa da, çoğunlukla Redact yahut TweetDelete üzere bir üçüncü taraf hizmeti aracılığıyla tweet’leri toplu olarak silenleri etkiliyor üzere görünüyor. Her halükarda, 2018’de yazdığınız ve akabinde sildiğiniz o tatsız tweet’lerin tekrar ortaya çıkmaması için sayfanızı bir denetim edin.

Bu, birden fazla kişi için değersiz bir sorun lakin şirketin özel datalarınızı nasıl işlediğini ve koruduğunu göstermesi açısından kıymetli. Eski bir Twitter Site Güvenilirlik Mühendisi, Mastodon’da “bir küme sunucuyu bilgi merkezleri ortasında taşımışlar ve onları ağa tekrar yerleştirmeden evvel topolojiyi düzgün bir halde ayarlamamışlar üzere görünüyor” dedi.

Twitter’da farklı hata! Silinen tweetler geri geliyor!

Resmi bir bilgi öğrenmenin hiçbir yolu yok zira Elon Musk basın takımını dağıttı ve basın çizgisini sadece kaka emojileri döndüren bir botla değiştirdi. Her halükarda, şirket sorunu ele alan rastgele bir çeşitte açıklama yaparsa bu haberi güncelleyeceğiz.

Bu, sosyal medya platformu için tuhaf bir kaç ay oldu. San Francisco kenti, muhtemel bina yönetmeliği ihlallerine yönelik bir soruşturma başlattı ve site teknik sıkıntılarla boğuştu. Tüm bunlar, hizmetten kaçanları yakalamak için kanatlarda bekleyen rakiplerle kullanım sayılarında sert bir düşüşe yol açtı.

Exit mobile version