Tekno Takip

Ubisoft Plus’ın PlayStation’a gelip gelmeyeceği belli oldu!

Şinasi Kaya: Ubisoft Plus’ın PlayStation’a gelip gelmeyeceği belli oldu! 5

Fransız oyun yapımcısı Ubisoft, bu hafta içerisinde yaptığı bir duyuruyla Microsoft ile yaptığı partnerliği oyuncularla paylaşmış ve serinin en yeni oyunu olan Rainbow Six Extraction‘ın ilk günden Xbox Game Pass abonelik sistemine ekleneceğini duyurmuştu. Sony PlayStation sahiplerini de iştahlandıran bu gelişmenin ardından, Ubisoft cephesinden PS sahiplerine ilişkin bir açıklama yayınlandı.

Ubisoft: “Başka platformlar gündemimizde yok”

2021 yılında adeta patlama yaratan ve abone sayısının 20 milyona ulaştığı tahmin edilen Xbox ve PC Game Pass günden güne güçleniyor. Bu hafta içerisinde Ubisoft ve Microsoft, yaptıkları açıklamayla Ubisoft’un aylık abonelik sistemi Ubisoft Plus‘ın önümüzde dönemde Game Pass abonelerinin de hizmetine sunulacağını ve Rainbow Six serisinin en yeni yapımı olan Extraction’ın daha ilk günden Game Pass abonelik sistemine ekleneceğini resmen duyurmuştu.

Gelen bu güzel haberin ardından beklemeye koyulan PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahipleri, yapımın PS sürümleriyle ilgili benzer bir gelişme olup olmadığını merak ediyordu. Konuyla ilgili bir Ubisoft yetkilisiyle görüşme sağlayan Push Square editörü Sammy Barker, Ubisoft’un şu an itibarıyla farklı herhangi bir platformla ilgil vereceği yeni bir haber olmadığı yönünde görüş belirttiğini açıkladı.

Bu anlamda PlayStation oyuncuları eğer Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction’a sahip olmak istiyorlarsa, hem PS4 hem de PS5 versiyonunu içeren bundle için 449 TL ödemek durumundalar.

Her ne kadar Sony’nin 2022 yılında Microsoft Xbox’ın Game Pass sistemine bir yanıt vereceği düşünülse de bu gelişmeler PlayStation sahiplerini hayal kırıklığına uğrattı. Peki sizler bu konuyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Kaynak:  Shiftdelete

Exit mobile version