Tekno Takip

Ubisoft, Yeni Oyunlarını Göstereceği Bir Aktiflik Planlıyor

Şinasi Kaya: Ubisoft, Yeni Oyunlarını Göstereceği Bir Aktiflik Planlıyor 3

GameSpot tarafından paylaşılan yeni bir habere göre, Ubisoft yeni bir Prince of Persia oyununun ve bir Immortals Fenyx Rising devam oyununun tanıtımlarını içerebilecek büyük bir tanıtım etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bu haber, Ubisoft’un planları hakkında doğrudan bilgiye sahip birkaç kaynakla temas halinde olduğunu ve şirketin yeni bir duyuru için sıraya koyduğu yaklaşık olarak 20 oyunu olduğunu iddia eden Tom Henderson tarafından XFire adlı internet sitesinde paylaşıldı. Şirketin duyurmaya hazırlandığı oyunlar arasında canlı servis odaklı Assassin’s Creed Infinity ve uzun süredir geliştirilmekte olan Beyond Good and Evil 2 yer alıyor.

Diğer açıklamalar ise Assasin’s Creed Valhalla’daki Basim karakterinin başrolde yer aldığı Assassin’s Creed Rift gibi geliştirilmekte olduğu söylenen, ancak henüz resmi olarak onaylanmamış oyunlara odaklanıyor. Ayrıca Prince of Persia Sands of Time’ın Ubisoft Pune tarafından yapılan ve geliştirme süreci uzayan yeniden yapımı ve Ubisoft Montpellier’in Ori’den ilham alarak geliştirdiği söylenen Prince of Persia 2.5D platform oyunu da konuşulan oyunlardan bazıları.

Tanıtım etkinliğinde gösterileceği söylenen diğer oyunlar arasında ise Skull & Bones, Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Splinter Cell Remake, The Crew 3, Ghost Recon Frontline ve birkaç mobil oyun yer alıyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version