Tekno Takip

Ubisoft’un XDefiant Oyunu, Artık Bir Tom Clancy Oyunu Değil

Ulaş Utku Bozdoğan: Ubisoft’un XDefiant Oyunu, Artık Bir Tom Clancy Oyunu Değil 3

Ubisoft’un çıkarmaya hazırlandığı oynaması ücretsiz oyunu Tom Clancy’s XDefiant, artık Tom Clancy adını taşımıyor. GameSpot tarafından paylaşılan ilgili habere göre, bu yeni oyun bundan sonra yalnızca XDefiant olarak anılacak.

Bu isim değişikliğinin nedeni olarak Ubisoft’un Tom Clancy evreninin dışında kalan oyunlardan fraksiyonları ekosistemine dahil etme kararı gösteriliyor. Splinter Cell, Ghost Recon ve The Division gibi uzun zamandır var olan Tom Clancy evreninde geçen oyun serileri devam edecek olsa da XDefiant’ın Tom Clancy çatısı altında yer alması söz konusu değil.

İsim değişikliğinin sonucu olarak XDefiant oyunu yeni bir logoya da kavuştu. Oyunun 2021 yılında yapılan duyurusunda yer alan punk-rock, graffiti ağırlıklı logo ve tanıtım materyallerinin yerini, şık ve modern olarak tanımlayabileceğimiz yeni bir logo aldı.

Oyunun yeni isminin yanı sıra, Ubisoft bazı oyuncuların geliştiricilerle birlikte test oturumlarına katılmasına imkan tanıyacak olan “Insider Sessions” programını da duyurdu. Bu test oturumları, ilk olarak oyunun bilgisayar sürümü için az sayıda oyuncuyla birlikte gerçekleştirilecek. İlerleyen dönemde ise test programı diğer platformlar için başlatılacak ve buna paralel olarak daha fazla oyuncu programa dahil edilecek.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version