Tekno Takip

Valve, Steam Deck Sevkiyatlarını Artırıyor

İnanç Can Çekmez: Valve, Steam Deck Sevkiyatlarını Artırıyor 1

Kısmen küresel bileşen kıtlığı ve pandemiden kaynaklanan tedarik zinciri sorunları nedeniyle Valve’ın Steam Deck teslimatları şu sıralarda sınırlı sayıda yapılıyor ve pek çok kullanıcı, cihazı satın almak için sırada bekliyor.

Durum buyken nihayet resmi Twitter hesabından iyi bir haber geldi. Valve yakın zamanda ikinci çeyrek için rezervasyon yaptıran kullanıcılara ilk sipariş e-postalarını gönderdi. Daha da iyisi Valve’ın taşınabilir oyun bilgisayarının teslimatlarını hızlandırdığı ifade ediliyor ve şirket her hafta daha fazla sipariş e-postası gönderecek. Hatta bazen haftada iki defa sipariş e-postası gönderileceği söyleniyor.

Steam Deck ürün sayfası, yeni siparişlerin tahmini teslimat tarihi olarak Ekim 2022 ya da daha sonrası işaret ediyor. Başka bir deyişle bu bugün rezervasyon yaptıran bir kullanıcının en erken Ekim ayında siparişini teslim alabileceği anlamına gelmekte.

Tabii bir Steam Deck edinmek için bu kadar beklemek istemeyen kullanıcılar için başka bir seçenek de mevcut. eBay’de Valve’ın oyun bilgisayarının satışını yapan satıcılar mevcut, ancak tahmin edebileceğiniz üzere, bunların satış fiyatları resmi satış fiyatının çok üzerinde.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version