Tekno Takip

Vivaldi’den, Gmail ve Outlook üzere devlere baş tutan yeni bir hizmet geliyor

Ulaş Utku Bozdoğan: Vivaldi'den, Gmail ve Outlook üzere devlere baş tutan yeni bir hizmet geliyor 1

Eğer alışılan Gmail ve Microsoft Outlook seçeneklerinden farklı bir e-posta seçeneği arıyorsanız, Vivaldi’nin yeni hizmeti sizi memnun edebilir. Tarayıcı üreticisi, ünlü rakiplerine çok benzeyen, doğrudan tarayıcınızda yerleşik bir e-posta istemcisi olan Vivaldi Mail 1.0’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Şirket, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerin ilgisini çekmesini umduğu bir dizi özellikle yeni sürümünün kalabalığın arasından sıyrılmasına yardımcı olmaya çalışıyor. Vivaldi CEO’su Jon von Tetzchner, “Vivaldi Mail, özgün, basit ve güvenilir iletişim biçimine bir övgüdür. Umarız, sizin için oluştururken keyif aldığımız kadar siz de onu kullanmaktan keyif alırsınız” açıklamasını yaptı ve devam etti: “E-posta bazen kaotik ve dağınık olabilir, ancak Vivaldi Mail, işi halletmek için ihtiyacınız olan ortaktır – postalarınızı düzenli tutar ve gezinmeyi kolaylaştırır.

Şirket, şu anda Windows, Mac ve Linux bilgisayarlarda bulunan Vivaldi Mail’i “hız, zarafet ve… kişiselleştirme” etrafında tasarladığını ve kullanıcılara hizmeti kendilerinin yapma şansı vermek istediğini söylüyor. Bu tasarımın içerisinde programlarınız, yapılacaklar listeleriniz, haber akışları ve e-postalarınız ile tek yerden ilgilenmenizi sağlayan Vivaldi Calendar ve Vivaldi Feed Reader bulunuyor.

Kullanıcılar, Gmail, Outlook ve Yahoo Mail dahil olmak üzere tüm e-posta hesaplarını birleştirerek Vivaldi Mail içinden yönetebiliyor ve daha sonra burada sınıflandırarak mesajların hızlı bir şekilde bulunmasına yardımcı olmak için arayabiliyor. Ayrıca Vivaldi, klasörler ve görünümler için postaları otomatik olarak farklı görünümlere yerleştirme seçeneğiyle birlikte çeşitli özelleştirme seçenekleri de sunuyor gibi görünüyor. Yani klasörlerinizi ve genel görünüşü kendi isteğinize göre ayarlayabileceksiniz.

Farklı görünümler düğmeler ve üst kısımdaki bir arama çubuğu aracılığıyla açılıp kapatılabiliyor ve yedi merkezi seçenek bulunuyor: Okunanları Göster, Özel Klasörleri Göster, Posta Listelerini Göster, Yayınları Göster, Önemsizleri Göster, Arşivi Göster ve Çöp Kutusunu Göster. Varsayılan olarak tümü etkin olsa da, kullanıcılar belirli seçimleri açıp kapatabiliyor.

Yeni kullanıcılar artık Vivaldi tarayıcısını indirerek hizmete erişebilir ve mevcut kullanıcılar Ayarlar > Genel > Üretkenlik özellikleri > Posta, Takvim ve Akışları Etkinleştir’e tıklayarak yeni özellikleri etkinleştirebilir.

Kaynak:  Chip

Exit mobile version