Tekno Takip

Vivo artık de Y02T modelini tanıtmaya hazırlanıyor

Şinasi Kaya: Vivo artık de Y02T modelini tanıtmaya hazırlanıyor 1

Çin merkezli teknoloji şirketi Vivo, Aralık ayında Vivo Y02 modelini Hindistan pazarına sunmuştu. Daha sonra ise Vivo Y02A modelini tanıttı. Bu sürecin akabinde, artık de Vivo Y02T modelinin piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu yeni modelin ismi, Hindistan’daki BIS sertifikasyon web sitesinde yer aldı.

Kısa bir müddet evvel, bu akıllı telefon hakkında birçok ayrıntısı duyumcu Paras Guglani tarafından paylaşıldı. Guglani’nin sızdırdığı bilgilere nazaran, Vivo Y02T’nin tasarımı, daha evvel piyasaya sürülen Vivo Y02 ve Y02A modellerine epeyce misal. Akıllı telefon, kutu formunda bir dizayna ve art tarafta tek bir kamera özelliğine sahip. Ön tarafta ise, kalın çerçeveler eşliğinde bir su damlası biçiminde kamera yuvası bulunuyor. Bu aygıtın Hindistan’da 9.490₹ fiyat etiketiyle satılması öngörülüyor.

Vivo artık de Y02T modelini tanıtmaya hazırlanıyor

Duyumlara nazaran, Vivo Y02T, 6.5 inçlik Full HD+ çözünürlüklü bir ekranla donatıldı. Ekranın çeşidi şimdi doğrulanmasa da, canlı bir görsel tecrübe sunan bir LCD ekran olması bekleniyor. Ayrıyeten Vivo Y02T 4G modeli, MediaTek Helio yonga setiyle birlikte gelecek ve böylelikle uygun fiyatlı bir aygıt için kâfi performans sağlayacak. Bu modelin 4 GB RAM, 4 GB sanal RAM desteği ve 64 GB depolama alanıyla gelmesi öngörülüyor.

Fotoğrafçılık özelliklerine bakıldığında, Vivo Y02T’nin 13 megapiksel ana kamera ile donatıldığı söz ediliyor. Başka yandan, ön kamera ise 5MP sensöre sahip olacak. Bu aygıtın öne çıkan bir başka özelliği de batarya kapasitesi. Duyumlara nazaran aygıt, 5.000mAh batarya ile uzun vadeli bir batarya ömrü sunacak. Bataryanın ayrıyeten 18W süratli şarjı desteklemesi bekleniyor.

Exit mobile version