Tekno Takip

Vivo, birinci katlanabilir akıllı telefonunu ve yeni tabletini tanıtmaya hazırlanıyor

Ulaş Utku Bozdoğan: Vivo, birinci katlanabilir akıllı telefonunu ve yeni tabletini tanıtmaya hazırlanıyor 7

Ulaş Utku Bozdoğan: Vivo, birinci katlanabilir akıllı telefonunu ve yeni tabletini tanıtmaya hazırlanıyor 1

Çinli teknoloji şirketi Vivo, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Vivo X Fold ve Vivo Pad tabletin yakında piyasaya sürüleceğini gösteren yeni bir poster paylaştı.

iPhone 14 işlemcisi A15 Bionic olacak fakat A16 denilecek

1 gün önce eklendi

Weibo’daki bir gönderiye göre marka, Vivo X Fold, Vivo X Note ve Vivo Pad cihazlarının lansmanını 28 Mart gibi erken bir tarihte yapacak. Vivo X Fold’un 6.53 inç FHD+ 120Hz harici OLED ekrana, 8 inç QHD+ katlanabilir 120Hz OLED ekrana ve Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip olacağı söyleniyor. Arka panelde 50 + 48 + 12 + 8 megapiksellik dört kameraya ek olarak cihazda 80 W hızlı şarj desteğine sahip 4600 mAh pil yer alacak.

Bir akıllı telefon da tanıtılacak

Lansmanda tanıtılması beklenen Vivo X Note adlı diğer akıllı telefon, 120Hz yenileme hızına ve ultrasonik parmak izi tarayıcıya sahip 7 inç QHD+ AMOLED ekrana, Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine ve 80W‘a kadar hızlı şarjlı 5000mAh pile sahip olacak. Cihaz, Vivo X Fold ile aynı kamera modülüyle gelecek.

Vivo Pad tablet ise 120 Hz yenileme hızına ve 2560×1600 piksel çözünürlüğe sahip 11 inçlik bir ekran, Snapdragon 870 yonga seti ve 8040 mAh pile sahip olacak. Cihazların fiyatları konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Vivo, ilk katlanabilir akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version