Tekno Takip

Vivo NEX Serisi İptal Edilmiş Olabilir

Şinasi Kaya: Vivo NEX Serisi İptal Edilmiş Olabilir 3

Bir kaynak, Vivo NEX serisinin iptal edildiğini açıkladı. Çin’in en büyük teknoloji platformlarından biri olan Sina Technology, Vivo’nun NEX akıllı telefonlarını internet sitesinde liste dışı bıraktığına dikkat çekti.

Bununla birlikte GSM Arena tarafından aktarılan habere göre, şirket içerisinden bilgi sızdıran kişiler, Vivo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonunun Vivo X Note olarak adlandırılacağını doğrularken, katlanabilir akıllı telefon modelinin ise Vivo X Fold olarak adlandırılacağını söylediler.

Yani uzun lafın kısası, Vivo’nun yeni üst düzey akıllı telefonunun adı Vivo NEX 5 olmayacak gibi görünüyor. Sina Technology, Vivo yöneticilerinin tüm NEX alt bölümünü kapattığını ve çalışanların şirket içi yapı düzenlemesinin bir parçası olarak Dongguan şirketi içindeki diğer departmanlar için çalışacaklarını belirtti.

NEX markasının kullanıcılara en son yenilikleri sunması gerekiyordu. NEX S, 2018 yılında çıktığında hareketli bir selfie kamerasına sahip ilk akıllı telefondu. NEX Dual Display ise kullanıcılara çift ekran deneyimini sundu. Ancak son iki yılda bu markaya ilgili hiçbir şey duymadık veya görmedik. Bu nedenle NEX serisinin iptal edilmiş olmasının pek de sürpriz olmadığını söyleyebiliriz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version