Tekno Takip

Vivo uygun fiyatlı yeni modeli ile rakiplerine hodri meydan dedi!

Şinasi Kaya: Vivo uygun fiyatlı yeni modeli ile rakiplerine hodri meydan dedi! 1

Vivo, Y serisine yeni bir akıllı telefon eklemeye hazırlanıyor. Bu serinin en son eklemesi, premium tasarımı, OLED ekranı ve öteki etkileyici özellikleriyle son vakitlerde Çin’de piyasaya sürülen Vivo Y78+ idi. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun isminin Vivo Y36 4G olduğu söyleniyor ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak Mayıs ayında piyasaya sürüleceği varsayım ediliyor. Resmi bir duyuru beklerken, aygıt Geekbench web sitesinde ortaya çıktı ve birtakım kıymetli ayrıntıları açığa çıkardı.

Vivo Y36, orta segment bir akıllı telefon olacak Geekbench web sitesinde keşfedilen V2247 model numaralı Vivo Y36 4G, “Bengal” kod isimli bir anakartla donatılmış bir işlemciye sahip ve 2,4 GHz suratında çalışan dört çekirdek ve 1,9 GHz suratında çalışan dört çekirdek ile donatılmıştır. Adreno 610 GPU tarafından desteklenmektedir. Bu özellikler, aygıtın Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti tarafından destekleneceğini düşündürmektedir.

Vivo uygun fiyatlı yeni modeli ile rakiplerine hodri meydan dedi!

Listelenen Y36 4G varyantı, 8 GB RAM ile birlikte gelmektedir, lakin markanın lansmanda ek depolama seçenekleri duyurması mümkündür. Benchmark skorları açısından, Y36 4G, Geekbench’in tek çekirdekli ve çoklu çekirdekli testlerinde sırasıyla 410 ve 1343 puan aldı. Telefon, kutusundan Android 13 işletim sistemi ile çıkacak.

Yakın tarihli bir rapor, akıllı telefonun 18.000 ila 20.000 Rs aralığında bir fiyatla Hindistan’da piyasaya sürüleceğini ortaya koydu. Muhtemelen 90 Hz yenileme suratı olan büyük bir 6,8 inç LCD ekran ve yan montajlı bir parmak izi tarayıcısı ile birlikte geleceği söyleniyor. Yakında piyasaya sürülecek Vivo Y36 4G’nin art tarafında 50 MP’lik bir ana kamera ve 44W süratli şarjı destekleyen 5.000 mAh bir batarya bulunması bekleniyor.

Exit mobile version