Tekno Takip

Vivo X80 Pro+, Geekbench’te Ortaya Çıktı

Ulaş Utku Bozdoğan: Vivo X80 Pro+, Geekbench’te Ortaya Çıktı 3

Daha önce AnTuTu ve Geekbench testlerinde gözüken Vivo X80 ve Vivo X80 Pro‘nun Dimensity 9000 yonga setiyle birlikte gelmesi bekleniyor. Yakın zamanda “V2145” model numarasıyla Geekbench testinde ortaya çıkan Vivo X80 Pro+ ise Dimensity 9000 yerine Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip olacak.

Vivo’nun X80 serisi yeni akıllı telefonu, Geekbench’te Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinin kod adı olan “taro” anakartıyla birlikte göründü ve böylece cihazın Qualcomm’un yeni yonga setine sahip olacağı anlaşıldı. Bunun yanı sıra Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgilere göre, Android 12 işletim sistemi barındıran akıllı telefonda 12 GB RAM bulunuyor.

Bununla birlikte GSM Arena tarafından paylaşılan habere göre, yayınlanan Geekbench skorları bir hayli düşük. Ancak henüz piyasaya sürülmemiş ve test sırasında hangi modda çalıştırıldığı bilinmeyen bir cihazın benchmark testi sonuçlarının hiçbir şekilde güvenilir olmadığını da belirtmeniz gerek.

Ulaş Utku Bozdoğan: Vivo X80 Pro+, Geekbench’te Ortaya Çıktı 1

Söylentilere göre Vivo X80 Pro+, 120 Hz LTPO 2 ekran paneline sahip, 6,78 inç boyutunda QHD+ AMOLED ekranla gelecek. Aynı zamanda bu model kamerasıyla da ön plana çıkacak. Akıllı telefonun kamera donanımı; Vivo V1 özel görüntü sinyali işlemcisi, 50 MP’lik ana kamera sensörü (ISOCELL GN1), 48 MP’lik ultra geniş açılı kamera sensörü (IMX598) ve iki adet 50 MP’lik yardımcı kamera sensörlerinden (JN1 + JN2) oluşuyor.

Vivo’nun X80 serisini yakın zamanda piyasaya sürmesi bekleniyor. MySmartPrice’ın iddiasına göre, akıllı telefon serisi bu ay içinde Hindistan’da piyasaya sürülecek. Telefonların fiyatlandırmasına geldiğimizdeyse Hindistan’da 1030 dolara tekabül eden bir satış fiyatının beklendiğini söyleyebiliriz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version