Tekno Takip

Vivo yeni ve ucuz modelini tanıttı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Meral Erden: Vivo yeni ve ucuz modelini tanıttı! İşte özellikleri ve fiyatı! 3

Vivo markası amiral gemisi modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle de fazlasıyla tanınıyor. Son olarak marka, Vivo Y78+ 5G isimli yeni bir uygun fiyatlı ama dikkat çeken özellikler taşıyan bir yeni telefonunu tanıttı. Gelin tüm detaylara birlikte bakalım.

Vivo Y78+ 5G özellikleri

Vivo Y78+ 5G modelinin ön kısmından başladığımızda karşımıza 6.7 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde bir ekran çıkıyor. Bu OLED panel 120Hz yenileme hızına ve DCI-P3 renk gamının %100 desteğine sahip. Ayrıca ekranının kavisli olması dikkat çeken bir nokta.

Meral Erden: Vivo yeni ve ucuz modelini tanıttı! İşte özellikleri ve fiyatı! 1 Vivo Y78+ 5G resmi render görüntüsü. (Vivo)

Optik tarafta ise OIS destekli 50 Megapiksel birincil kamera, 2 Megapiksel makro lens ve çift LED flaş yer alıyor. Önde 8 Megapiksel ön kamera da desteğini sunuyor.

Güç tarafında ise Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setini görüyoruz. Vivo Y78+ 5G, 12GB’a kadar RAM ve 256GB UFS 2.2 dahili depolamayı da kapsamakta. Pil için 44W hızlı şarj destekli 4,500mAh kapasiteli pil mevcut.

Vivo Y78+ 5G fiyatı

Vivo Y78+ 5G tüm bu özellikleriyle 232$’dan başlayan bir fiyat etiketine sahip. Telefon siyah, altın ve mavi renk seçeneklerine sahip olacak. Cihazın Çin dışına çıkıp çıkmayacağı şu anda belli değil.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version