Tekno Takip

Vivo’nun yeni modeli X90 için beklenen haber geldi

Ulaş Utku Bozdoğan: Vivo’nun yeni modeli X90 için beklenen haber geldi 1

Çinli telefon üreticisi Vivo, X90 model telefonuna OriginOS 3’ün son sürüm güncellemesini sunuyor. “PD2241C_A_13.0.16.31.W10.V000L1” sürüm numarasına sahip olan güncelleme, temel olarak kamera stabilitesi ve doğruluğunu optimize etmeye, ağ stabilitesini düzgünleştirmeye ve uygulama performansını artırmaya odaklanıyor. Çin’de geçen Kasım ayında piyasaya sürülen Vivo X90, yakın bir vakit evvel Hindistan’da da tanıtıldı.

Kamera geliştirmeleri ortasında, art flaş portre çekimlerinde ışık kaynağı algılama doğruluğunun ve tutarlılığının artması üzere performans ve stabilite geliştirmeleri yer alıyor. Bu, kullanıcılara daha pürüzsüz ve keyifli bir çekim tecrübesi sağlayacak.

Vivo’nun yeni modeli X90 için beklenen haber geldi

Ağ optimizasyonu açısından, güncelleme 5G ağ stabilitesini güzelleştirerek daha süratli ve daha muteber temas sağlıyor. Ayrıyeten birtakım üçüncü taraf uygulamaların uyumluluğu da optimize edilirken, eller hür modunun sesli aramalar sırasında kulaklık moduna otomatik olarak geçmesi sorunu da çözüldü.

Ayrıca, kullanıcılar artık davet kayıtlarını kaçırma kaygısı taşımak zorunda kalmayacaklar, zira bu sorun da güncelleme ile çözüldü. Güncelleme ayrıyeten üçüncü taraf uygulamaların küçük pencere durumunda kimi fonksiyonlar kullanılırken sistem kararlılığı ve akıcılığını optimize etti. Ayrıyeten ekran parlaklık ayarlama algoritması da optimize edilerek, ekran parlaklık ayarlama cevabının daha yanlışsız çalışmasını sağlandı. Güncelleme, sistem performansını, kararlılığını ve akıcılığını güzelleştirirken, bir uygulama açılırken birtakım senaryolarda küçük pencerelerin olağandışı biçimde görüntülenme sıkıntısını da çözdü.

Exit mobile version