Tekno Takip

Volkswagen Golf GTI’nin yeni sesine birde bu açıdan bakın! [Video]

Ulaş Utku Bozdoğan: Volkswagen Golf GTI'nin yeni sesine birde bu açıdan bakın! [Video] 1

Volkswagen Golf GTI, tartışmasız gelmiş geçmiş en ünlü ve etkili hatchback otomobillerinden birisidir. Ve neredeyse tüm diğer rakiplerinden daha fazla satmaya devam ediyor. Sekizinci nesil GTI, en iyi görünen ve sürmesi en eğlenceli olanı olmayabilir, ancak teknolojik olarak en gelişmiş ve yetenekli olanıdır.

Bu arabaların oldukça hızlı olduğunu ve motorlarının ayarlamaya açık olduğunu belirtelim. AWE Tuning bu modelin egzozunu değiştirmek için uğraştı. Philadelphia merkezli şirket, egzoz sistemleri de dahil olmak üzere performans ürünleri yapımında uzmanlaşmıştır. Tezgahlarındaki en son model ise, yeni GTI’ın ses tellerini biraz daha açmak olmuş.

AWE, müşterilerine CNC mandrel bükülmüş 2.5 veya üç inç ABD kaynaklı .065 inç duvar T304L paslanmaz çelik sistemi ekledi. Yükseltmeye dahil olan, ısmarlama bir orta boru rezonatörü ve beş inçlik kesikli egzoz uçlarıdır. İki seviyeli sistem bulunuyor bunlar: Touring Edition veya Track Edition. Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi, Touring Edition seyir hızlarında çok daha iyi ses çıkarıyor.

Her sistem, AWE’nin Teknolojisine, mükemmel fabrika iniş borusu montajı için geçmeli bir giriş adaptörüne sahip ve fabrika sisteminin geri kalanına doğrudan cıvatalıdır. AWE, stok iniş borusunu ve yazılımı kullanırken güçlü düşük ve orta aralıkta tork kazanımları ve ayrıca CEL garantisi vermiyor. Müşteriler krom gümüş veya elmas siyah eğik kesim uçlar arasında seçim yapabiliyor. Ve bu sistem ömür boyu garantilidir.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version