Tekno Takip

Watch Dogs Legion Artık Güncelleme Almayacak

Şinasi Kaya: Watch Dogs Legion Artık Güncelleme Almayacak 1

Watch Dogs Legion geliştirme ekibi 5.6 güncellemesinin oyunun son güncellemesi olduğunu ve artık yeni bir güncellemenin gelmeyeceğini duyurdu. Resmi Ubisoft bloğundaki yeni bir geliştirme güncellemesinde geliştiriciler, Watch Dogs Legion’ın daha fazla güncelleme almayacağını açıkladı. Bu anlamda Eylül 2021’deki 5.6 güncellemesi oyunun son güncellemesiydi. Öte yandan oyuncular, oyunun çevrimiçi modunda yeni ve geri dönen ödüller kazanabilecekler.

Bu arada 80 rütbe içeren mevcut sezon 4 Rebels 22 Ocak 2022’ye kadar devam edecek ve ardından Sezon 5 Stripes gelecek. Bundan sonra, Sezon 3-5 döngüye devam edecek ve oyuna geri dönecek ve size geçmişte kaçırmış olabileceğiniz ödülleri kazanma fırsatı verecek. Aiden Pearce’ın ceketinin ve Jackson’ın maskesinin ve giysi setinin modifiye edilmiş bir versiyonu da dört gözle beklenecek ödüller arasında.

Blog makalesi şöyle devam ediyor: “Oyun, yakın gelecekteki bir şehirden aksiyon dolu bir Çevrimiçi Moda kadar keşfedilecek tonlarca içerikle sıçramalar ve sınırlarla büyüdü. Yarattığımız oyundan daha fazla gurur duyamazdık ve yıl boyunca Londra’daki bu yolculukta bize katılan hepinize teşekkür ederiz. Legion’daki maceralarınızdan daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyoruz!”.

Watch Dogs serisinin üçüncü bölümü olan Watch Dogs Legion, PC, PS4, Xbox One ve Stadia için Ekim 2020’de piyasaya sürüldü. Oyun ayrıca, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için de yayınlandı.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version