Tekno Takip

WhatsApp sohbet listesinizin en üst kısmına yeni bir araç çubuğu geliyor

İnanç Can Çekmez: WhatsApp sohbet listesinizin en üst kısmına yeni bir araç çubuğu geliyor 5

İnanç Can Çekmez: WhatsApp sohbet listesinizin en üst kısmına yeni bir araç çubuğu geliyor 1 Tanınan iletileşme uygulaması WhatsApp’ın geçtiğimiz günlerde Android sürümünün görünümünü güncelleştireceği ve iOS gibisi bir dizayna geçeceği ortaya çıkmıştı.Yakın bir vakitte ortaya çıkan bir rapora göreyse dizayndaki yenilikler devam edecek.

WhatsApp sohbet listenizin en üst kısmında bulunduğunuz topluluklar görünecek

WhatsApp’ın Android sürümünde test ettiği yeni bir özellik WABetaInfo tarafından ortaya çıkarıldı. Aşağıdaki ekran imajında görebileceğiniz üzere WhatsApp, gelecekte sohbet listenizin en üstünde bulunacak ve katıldığınız tüm toplulukları içerecek yeni bir araç çubuğu getirmeyi planlıyor. 

Bu özellik ile birlikte bir topluluğa ilişkin olan tüm gruplar, ana topluluk sekmesi seçildiğinde sohbet listesinde filtreleneceğinden kullanıcılara kümelerinin listesini daha uygun görme imkanı sağlayacak. Ayrıca bir topluluğa bağlı makul bir kümeden bildiri aldığınızda, topluluk simgesinin üzerinde mavi bir rozet görüneceğinden dolayı topluluklardan alınan iletiler üzerinde daha süratli bir denetime sahip olmanız kolaylaşacak. Son olarak şimdilik test aşamasında olan bu özelliğin topluluklar için geçerli olduğunu bir kere daha hatırlatmakta yarar var.
Exit mobile version