Tekno Takip

WoW oyununda bir devir kapanıyor

Meral Erden: WoW oyununda bir devir kapanıyor 3

Meral Erden: WoW oyununda bir devir kapanıyor 1

2000’li yılların başlarında MMORPG rüzgârının en önemli temsilcisi haline gelen ve en fazla çevrim içi oyuncuya sahip oyun kabul edilen World of Warcraft artık eski günlerinden çok uzak. Minecraft, PUBG,  gibi oyunlar bugün 100 milyon aktif oyuncu rekorunu egale etmiş durumda. Yine de WoW radikal değişiklikler deniyor.

WoW bir dönemi kapatıyor

World of Warcraft başladığı ilk günden bu yana Horde ve Alliance ırklarının tamamen farklı dünyalarda oynaması üzerine kuruluydu. Tüm görevler ve zindanlar her iki ırk için aynı oluyor ancak farklı dünyalarda geçiyordu. İki ırk birbiri ile karşı karşıya geldiğinde ise PvP ortamı oluşuyordu. 

World of Warcraft yapımcıları yeni güncelleme ile radikal bir değişikliğe imza atıyor. Horde ve Alliance oyuncuları 9.2.5 güncellemesi ile birlikte zindanlarda, raidlerde ve PvP maçlarında birlikte yer alabilecekler. 

Bu birliktelik belirli etkinliklerde gerçekleşecek. Battle of Dazar’alor, Trial of the Crusader gibi zindanlarda şimdilik eski sistem geçerli. WoW ekibi bazı engeller konusunda henüz yol alamamış. Ayrıca grup lideri karşı ırkın katılmasını kısıtlayabiliyor. 5 milyon yakın aktif oyuncuya sahip WoW bu değişiklik ile birlikte bir çıkış yapabilecek mi merak konusu. 
 

  • Anasayfa
  • Yazılım
  • Oyunlar Haberleri
  • WoW’da ırklar arası iş birliği

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version