Tekno Takip

Xbox Game Pass’e ‘Aile Planı’ Geliyor

Meral Erden: Xbox Game Pass'e 'Aile Planı' Geliyor 3

Microsoft’un oyuncular için kullanıma sunduğu Xbox Game Pass hizmeti, yüzlerce oyunluk kütüphanesiyle kullanıcıları oyunlara büyük miktarda para ödemekten kurtarıyor. Bu hizmet, oyun fiyatlarının oldukça yüksek olduğu ülkemizde de hem PC hem de Xbox konsolu kullanıcılarına sunuluyor ve büyük ilgi görüyor.

Şimdi ise Microsoft’un uzun zamandır beklenen ve oyuncuları daha da mutlu edebilecek bir özellik üzerinde ortaya çıktı. The Verge’ün haberine göre dev şirket, oyuncuların aboneliklerine ekstradan insan eklemesine olanak tanıyan ‘aile planı’ üyeliğini test etmeye başladı.

‘Aile planı’ üyeliği, Kolombiya’da ve İrlanda’da test ediliyor

Açıklamalara göre Xbox Game Pass için hazırlanan aile planı, bugünden itibaren Kolombiya ve İrlanda’da test edilmeye başlandı. Ayrıca, yeni aile planı seçeneği ile birlikte kullanıcıların aynı ülkede bulunmaları şartıyla aboneliklerine dört kişiye kadar ekleme yapabileceği belirtildi. Şirket, bu planla birlikte kullanıcıların arkadaşlarıyla ve aileleriyle birlikte Game Pass deneyimini yaşayabileceğini aktardı.

Microsoft’ta kıdemli bir yönetici olan Tyler Mittler de yaptığı açıklamalarda, “Kolombiya ve İrlanda’daki Xbox Insider kullanıcıları, bugünden itibaren Game Pass Ultimate avantajlarını birden fazla kişiyle paylaşmalarına olanak tanıyan bir planı ön izlemeye başlayabilir. Bu, aboneliğinize dört kişiye kadar ekleme yapmanızı sağlayarak oyunları arkadaşlarınız ve ailenizle oynamanızı daha da kolaylaştıracak” ifadelerini kullanıyor.

Xbox Game Pass’e eklenecek yeni abonelik sisteminin geniş çapta ne zaman kullanıma sunulacağı ilgili ilgili henüz bir bilgi olmadığını söyleyelim. Ülkemizde oldukça popüler olan hizmet fiyatlandırması şu şekilde;

PC için Game Pass 29,99 TL

Konsol için Game Pass 29,99 TL

Game Pass Ultimate 44,99 TL

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version