Tekno Takip

Xiaomi 11T Pro beklenen güncellemeyi alıyor

Ulaş Utku Bozdoğan: Xiaomi 11T Pro beklenen güncellemeyi alıyor 3

Xiaomi 11T Pro, bu yıl Ocak ayında piyasaya sürüldü ancak kutudan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile çıkıyordu. Telefon, Şubat ayında dünyanın çeşitli bölgelerinde Android 12 tabanlı MIUI 13’ü almaya başladı. Ancak Hint varyantı geride kaldı. Uzun bir gecikmeden sonra, Hint varyantı da aynı şekilde güncellemeyi alıyor.

Güncellemenin resmi değişiklik günlüğü, geliştirilmiş sistem güvenliğinden ve sistem uygulamaları ve özellikleri için bazı optimizasyonlardan çok fazla bahsetmiyor. Hindistan için MIUI 13 lansman etkinliği, yeni duvar kağıtlarının yanı sıra herhangi bir yeni özellik sunmamıştı, bu nedenle yapıdan çok fazla bir şey beklemeyin.

Tam değişiklik günlüğü bu şekilde:

Güncelleme ile Android Güvenlik Yaması Şubat 2022’ye güncellendi. Artan sistem güvenliği getirildi. Daha fazla özellik ve iyileştirme eklendi. Güncelleme ile uygulamalar, doğrudan kenar çubuğundan kayan pencereler olarak açılabilecek. Telefon, Saat ve Hava Durumu için gelişmiş erişilebilirlik desteği geldi.

Güncelleme ayrıca Şubat güvenlik düzeltme ekini de getiriyor. Kurtarma ROM’u 3.4 GB boyutunda. Ayarlar > Telefon hakkında > Sistem güncellemesi yoluyla manuel kurulum yapılabilir. Güncellemenin piyasaya sürülmesinin büyük olasılıkla gruplar halinde yapılması muhtemel. Bu nedenle MIUI 13 kararlı sürümün Hindistan’da Xiaomi 11T Pro’nuza ulaşması biraz zaman alabilir. Ancak ardından söz konusu güncelleme tüm bölgelere yayılacaktır diyebiliriz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version