Tekno Takip

Xiaomi 12 Küçük Render Görseli Paylaşıldı

Meral Erden: Xiaomi 12 Küçük Render Görseli Paylaşıldı 1

Xiaomi 12 Mini render görseli geçtiğimiz günlerde paylaşıldı. Şirket  Xiaomi 12 ve Xiaomi 12X gibi oldukça küçük akıllı telefonlar sundu.

Ancak Xiaomi 12 Mini ile bağlantılı en son görüntüler, şirketin bir sonraki mini amiral gemisi akıllı telefonunun aile üyelerine göre çok daha küçük olabileceğini gösteriyor. Renderın gerçekliği hakkında sorular olsa da, görüntüler desteklenecek olursa, ana kamera için üç kamera kurulumuna sahip Xiaomi 12 Mini modelini pazarda görebiliriz.

Şirketin 12 ve 12X modeli şu anda yalnızca Çin’de mevcut olsa da, mini modellerin bazı çeşitleri küresel pazarda yer alabileceğinden, yeni render Çin dışında hala ilgi görüyor. Hem Xiaomi 12 hem de 12X, Apple, Samsung ve diğer rakiplerin bazı mini modelleriyle karşılaştırıldığında hala nispeten büyük olan 6.28 inç ekranlara sahip. Apple iPhone 12 mini, amiral gemisi bir akıllı telefon olmasına rağmen 5.4 inç ekrana sahip.

İddiaya göre şirket, 12 serisinin altında yer alacak mini amiral gemisi modelinin geliştirilmesinde ileri bir aşamada. Şirketin modelin tasarımını tamamladığı ve @Shadow_Leak tarafından paylaşılan render içeriğinin bu olduğu bildirildi. Yeni Xiaomi 12 Mini’nin 6 inç’in altında bir ekrana sahip olabileceği tahmin ediliyor.

Ancak yayınlanan görselin doğruluğunu tespit etmenin bir yolu yok. Bu nedenle sızıntının içeriği Xiaomi’nin bir sonraki amiral gemisi kompakt akıllı telefonunu piyasaya sürdüğünde farklı bir yöne gidebilir.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version