Tekno Takip

Xiaomi 12 Lite, Geekbench’te Ortaya Çıktı

Şinasi Kaya: Xiaomi 12 Lite, Geekbench’te Ortaya Çıktı 3

Xiaomi, 12 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını ve daha uygun fiyatlı Xiaomi 12X’i tüm dünyada piyasaya sürdü. Ancak şirket şimdi de daha düşük seviye bir akıllı telefon olan Xiaomi 12 Lite üzerinde çalışıyor.

GSM Arena tarafından paylaşılan ilgili habere göre bu yeni akıllı telefon, 2203129G model numarasıyla Geekbench veri tabanında görüldü. Geekbench’te ortaya çıkan bilgiler sayesinde akıllı telefonun Snapdragon 778G yonga setine ve 8 GB RAM seçeneğine sahip olduğu ortaya çıktı.

Bununla birlikte akıllı telefonun Geekbench testinden elde ettiği sonuçlar, aynı yonga setine sahip olan diğer akıllı telefonların benchmark sonuçlarıyla eşleşiyor. Telefon, Geekbench testinden 778 tek çekirdek skoru ve 2864 çoklu çekirdek skoru elde etti.

Aynı zamanda bu Geekbench listelemesi, Android 12 işletim sistemi tabanlı MIUI 13 kullanıcı arayüzüyle birlikte geleceğini ortaya çıkardı. Bununla birlikte Xiaomi geçtiğimiz yıl Mi 11 Lite’ın 5G ve 4G versiyonlarını piyasaya sürmüştü. Ancak bu sefer büyük bir ihtimalle Xiaomi 12 Lite’ın yalnızca 5G versiyonunu piyasaya sürecekler.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version