Tekno Takip

Xiaomi Civi 2 özellikleri muhakkak oldu!

İnanç Can Çekmez: Xiaomi Civi 2 özellikleri muhakkak oldu! 3

Xiaomi, ilk Civi akıllı telefonunu Eylül 2021’de piyasaya sürdü. Bu cihaz göze çarpan bir tasarıma sahip nispeten kompakt bir orta seviye model olarak geldi. Ne yazık ki, 120Hz OLED, 55W hızlı şarj ve 64MP üçlü kamera gibi ilgi çekici özelliklerine rağmen hiçbir zaman iç pazarın dışına çıkmadı.

Digital Chat Station’a göre şimdi bir halef yolda. Ancak şirket bu model ile ilk cihazdaki özellikleri geliştirecek. En önemli farkı yeni bir yonga seti olan Snapdragon 778G+ olmakla birlikte, bazı güncellemeler yolda.

Xiaomi Civi 2 bomba gibi geliyor!

Yonga seti önemlli değişikliklerden biri. Bir diğer değişiklik de Android 12 ile gelen MIUI 13 olacak. Diğer her şey ise aynı görünüyor. İlk cihazdaki şarj özellikleri, kameralar, görüntüleme teknolojisi ve hızlı şarj etme hızları Xiaomi Civi 2’de de karşımıza çıkacak. Xiaomi aynı şekilde tasarımı da korumaya karar verirse şaşırmamak gerek.

Snapdragon 778G+, yonga setinin Plus olmayan sürümüne kıyasla CPU ve GPU performansında %20 artış sağlayacak. Civi 2, öncekinden daha iyi performans gösterecek, ancak tüm cihazdaki değişikliklerin ne kadar küçük olduğu göz önüne alındığında, pil üzerindeki etkisinin marjinal olacağına inanıyoruz. İkinci Civi modeli devrim yaratacak özelliklere sahip olmasa da en azından bazı yükseltmeler alacak.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version