Tekno Takip

Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı

Ulaş Utku Bozdoğan: Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı 5

Ulaş Utku Bozdoğan: Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı 1

Xiaomi ilk katlanabilir telefonunu geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü. Çinli şirket şimdi ise Mix Fold 2 modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station, cihazın çıkış tarihiyle ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Google ana sayfası için widget’lı tasarım test ediliyor
1 sa. önce eklendi

Çinli duyumcunun aktardığı bilgilere göre Xiaomi Mix Fold 2 bu yılın ikinci çeyreğinde yani Haziran ayı sona ermeden tanıtılacak. İkinci nesil katlanabilir telefonun 2K çözünürlüğe sahip 8.1 inç ana ekranla gelmesi bekleniyor. Hem ana hem de dış taraftaki ekran yüksek yenileme hızı sunacak.

LTPO panel bilgisi

Xiaomi’nin bu sefer cihazda uyarlanabilir yenileme hızına imkan tanıyan LTPO panele yer vereceği belirtiliyor. Katlanabilir telefon için konuşulanlar arasında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ve daha büyük bir pilin yanı sıra kablosuz şarj teknolojisi de var.

Xiaomi’nin Mix Fold 2 dışında Samsung Galaxy Z Flip serisiyle rekabet edebilmek için Mix Flip adlı başka bir katlanabilir telefon da piyasaya süreceği söyleniyor. Şirketin bu segmentte atacağı adımları ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Xiaomi Mix Fold 2 geliyor: Çıkış tarihi sızdırıldı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version