Tekno Takip

Xiaomi Redmi K50 serisi için resmi çıkış tarihi verildi!

İnanç Can Çekmez: Xiaomi Redmi K50 serisi için resmi çıkış tarihi verildi! 3

Xiaomi Başkan Yardımcısı ve Redmi marka yöneticisi Lu Weibing, Redmi K50 serisinin lansman tarihini resmi olarak açıkladı. Lansman önümüzdeki 17 Mart Perşembe olacak.

Bir sızıntıya göre, seriden bir telefon, muhtemelen Redmi K50 Pro+, Dimensity 9000 ile çalışacak. Cihazın kıyaslama platformu AnTuTu’da 1.000.000’den fazla puana ulaşması bekleniyor. Redmi K50 Gaming‘i zaten gördük, ancak şimdi K50 serisini uygun şekilde göreceğiz. Xiaomi hayranları yeni cihazlar konusunda şimdiden hevesli.

Xiaomi Redmi K50 serisi için resmi çıkış tarihi verildi!

Çin lansmanı, küresel bir sürümün sadece ilk adımı. Redmi K50 Pro’nun Plus olmayan versiyonu da olabilecek AnTuTu’daki serinin Dimensity 9000 destekli üyesi tam olarak 1.041.818 puana ulaştı. Sonuç, CPU, GPU, bellek ve kullanıcı arabirimi performansının toplamına bakılırsa cihaz güçlü bir performans vaat ediyor.

Yedi gün sonra hangi telefonun hangi yonga setinde çalıştığını öğreneceğiz, ancak etkinlikten önceki günlerde biraz daha teaser ve sızıntı bekliyoruz. Çinli teknoloji devi son yıllarda elde ettiği başarının üstüne koymaya kararlı desek yanlış olmaz. Hem global pazarlarda hem de Çin’de piyasaya sürdüğü cihazlarla başarı elde eden marka ürün yelpazesine yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Kendi hayran kitlesine sahip olan Xiaomi yeni modeliyle de beklentileri karşılamayı hedefliyor. Siz yeni model hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version