Tekno Takip

Yatırım devi Grayscale, 25 yeni altcoin’i listesine ekledi

Meral Erden: Yatırım devi Grayscale, 25 yeni altcoin'i listesine ekledi 3

Meral Erden: Yatırım devi Grayscale, 25 yeni altcoin'i listesine ekledi 1

Dijital varlık yöneticisi Grayscale, içinde DeFi ve metaverse projelerinin de bulunduğu 25 dijital varlığı “Değerlendirilen Varlıklar” listesine eklediğini duyurdu. Listeye eklenen dijital varlıkların içinde DeFi projelerinden Algorand (ALGO), Convex (CVX), Axie Infinity (AXS) ve Yield Guild Games (YGG) gibi metaverse girişimleri yer alıyor.

Değerlendirilen Varlıklar Listesine Güncelleme

Grayscale DeFi Fund ve Grayscale Digital Large Cap Fund’ı yöneten Grayscale, 2022 yılı için değerlendirme listesinde güncelleme yaptı. Grayscale, bu listeyi düzenli aralıklarla ve elinde bulundurduğu varlıkları güncelleyerek oluşturuyor.

Söz konusu listeye DeFi projelerinden Algorand (ALGO) ve Convex’i (CVX) dahil edilirken, metaverse projelerinden de Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS) ve Yield Guild Games (YGG) eklendi.

Grayscale konu ile ilgili yaptığı açıklamada, listedeki ürünlerin gelecekteki yatırım varlıklarından biri olabileceğini söyledi. Ancak değerlendirilen her varlığın, yatırım ürünleri listesine girebileceği anlamına gelmediğini belirtti.

Ayrıca Grayscale’in Ocak ayının başlarında, içinde Bitcoin, Ethereum ve Cardano gibi varlıkların da olduğu dijital varlık portföyüne Flexa’nın AMP‘sini eklediğini de hatırlatalım.

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version