Tekno Takip

Yaza girerken güneş gözlüğü ve saat fiyatlarında büyük indirim! Enflasyona inat fiyatlar!

Ulaş Utku Bozdoğan: Yaza girerken güneş gözlüğü ve saat fiyatlarında büyük indirim! Enflasyona inat fiyatlar! 1

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatili resmen başlamış olacak. Bu süreçte insanların en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden birisi de güneş gözlüğü olacak diyebiliriz.

Malum ülkemizde son dönemde bir zam furyası patladı gidiyor. Dürüst olmak gerekirse iğneden ipliğe herşeye zam geldiğini söyleyebiliriz. Bu bağlamda, gözlük, saat gibi gündelik kullandığımız aksesuarların fiyatı da önemli derecede arttı.

Geçtiğimiz yıla kadar 300 TL bandında satılan gözlüklerin fiyatları bir anda 1500 TL’yi de geçti. Bu süreçte uygun fiyatlı bir ürün almak ise mucizelere kaldı diyebiliriz.

Yaza girerken güneş gözlüğü ve saat fiyatlarında büyük indirim! Enflasyona inat fiyatlar!

Peki ucuz fiyattan güneş gözlüğü ya da saat gibi bir aksesuar almak mümkün değil mi? Elbette mümkün. Bunu yapmanız için indirimleri takip etmeniz yeterli olacaktır.

Zira bazı e-ticaret sitelerindeki indirimli kampanyalar sayesinde geçtiğimiz yılın fiyatlarına saat ya da gözlük almanız mümkün olabiliyor.

Bazı indirimler ürün bazında gerçekleşirken, bazı indirimler ise mağaza yani satıcı bazında gerçekleşiyor. İşte böyle bir indirimi yakaladık ve takipçilerimizle paylaşmak istedik.

Özellikle yeni bir güneş gözlüğü satın almak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Dilerseniz indirimli mağazanın ürünlerine buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version