Tekno Takip

Yeni minimum fiyatla herkes TOGG alabilecek!

Şinasi Kaya: Yeni minimum fiyatla herkes TOGG alabilecek! 1

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG uzun süredir merakla bekleniyordu. Her geçen gün beklentilerin daha çok arttığı otomobille ilgili detaylar ise gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde CES Fuarı’nda sergilenen otomobil ilgiyi üzerine toplamıştı.

Bu yıl uzun bekleyişin ardından yollarda görünmesi planlanan araçla ilgili detaylar ise gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen otomobilin 606.000 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulması bekleniyor. Ancak TOGG satış fiyatı henüz tam olarak belli değil.

Malum fiyatlar ve artan enflasyonla bu aracı almak hayal ürünü gibi görünebilir. Ancak farklı fırsatların da söz konusu olacağı konuşuluyor. Şimdiye kadarki söylentilere bakılırsa TOGG’un içten yanmalı motora sahip bir C-SUV ile rekabet edebilecek fiyatla gelmesi bekleniyordu. Bunun dışında otomobilin maliyetinin 40 bin Euro olduğuna ilişkin söylentiler de mevcuttu.

Fiyatı ne olursa olsun Temmuz ayında güncellenecek olan asgari ücretle yerli otomobil TOGG’u satın almak mümkün olabilecek. İlk satışlarda sunulabilecek kolaylıklarla Türkiye’nin yerli otomobilini satın almak mümkün olabilir.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version