Tekno Takip

Yeni Need for Speed Oyununun Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Meral Erden: Yeni Need for Speed Oyununun Çıkış Tarihi Sızdırıldı 1

Oyun basınının güvenilir isimlerinden biri olan Tom Henderson, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde EA’nin Temmuz ayında büyük bir etkinlik düzenleyeceğini belirtmişti. Henderson bu etkinlikte yeni Need for Speed başta olmak üzere FIFA 23 ve Stake 4 gibi dikkat çekici oyunlarının duyurulacağını ifade etmişti. Açıklamalarıyla oyuncuları heyecanlandıran Tom Henderson, bugünse yakın zaman içerisinde resmi olarak açıklanması beklenen yeni Need for Speed çıkış tarihi hakkında bir takım önemli iddialarda bulundu.

Açıklamasında yeni Need For Speed oyununun 4 Kasım 2022‘de çıkış yapacağını ifade eden Henderson, bu bilgileri de Electronic Arts’a yakın kaynaklardan elde ettiğini belirtti. Aynı zamanda yeni NFS oyununun Kasım’da çıkış yapacağını dile getiren Henderson, Temmuz ayında duyurulması beklenen FIFA 23‘ün 30 Eylül 2022‘de, Stake 4’ünse 2023 yılında oyuncularla bir araya geleceğini söyledi.

Henderson’ın bu açıklamaları büyük yankı uyandırsa da EA cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat Henderson’ın daha önceki birçok isabetli sızıntısını göz önünde bulunduracak olursak, paylaşılan bu bilgilerin doğruluk payının yüksek olabileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version