Tekno Takip

Yeni Silent Hill Oyununun Birinci Görselleri Sızdırılmış Olabilir

İnanç Can Çekmez: Yeni Silent Hill Oyununun Birinci Görselleri Sızdırılmış Olabilir 3

Yeni Silent Hill oyunu hakkında bugüne kadar birçok iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan bu iddialar ile ilgili Konami cephesinden herhangi bir resmi açıklama gelmese de, geliştirici firmanın serinin yeni oyunu üzerinde çalıştığına kesin gözüyle bakılıyor.

Efsanevi korku oyunu hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken, sızdırılan bilgiler ve görseller telif hakkı nedeniyle teker teker internetten kaldırılmaya başlandı. Bu hamle de oyuncuların aklına ”Acaba, Konami yeni bir Silent Hill oyunu mu geliştiriyor?” sorusunu getirdi.

Oyun gündemi Konami’nin bu hamlesiyle yorumlamakla meşgulken, son sızıntıysa Dusk Golem ismiyle bilinen AestheticGamer tarafından paylaşıldı. Serinin yeni oyununa ait olduğu iddia edilen dört farklı görseli sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Golem, bu görsellerin telif hakkı nedeniyle kaldırıldığını belirtti. Aynı zamanda şirketin sadece bir Silent Hill oyunu üzerinde çalışmadığına da dikkat çeken Golem, elinde birçok görselin olduğunu ancak telif hakkı nedeniyle paylaşamadığını söyledi.

Ne yazık ki telif hakkı yüzünden sızdırılan bu görselleri doğrudan siz takipçilerimizle paylaşmıyoruz. Ancak, buradaki link üzerinden sızdırılan görselleri inceleyebilirsiniz.

Konami tarafından internete düşen görseller hakkında resmi bir açıklama yayınlanmadı. Fakat son sızıntıları göz önünde bulundurduğumuzda, yeni oyunun bu yaz duyurulma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version