Tekno Takip

ZTE Axon 40 Serisi Bu Ay İçinde Tanıtılacak

Şinasi Kaya: ZTE Axon 40 Serisi Bu Ay İçinde Tanıtılacak 3

Bu zamana kadar ZTE Axon 40 serisi için birden fazla sızıntı bilgi ortaya çıktı ve sonunda serinin çok yakında piyasaya sürüleceğine dair ilk resmi bilgi paylaşıldı. Şirketin mobil departmanının başkanı, sosyal medya platformu Weibo’da Axon 40’ın ve muhtemelen bir Pro modelinin bu ay içerisinde Çin’de tanıtılacağını işaret eden bir tanıtım afişi paylaştı.

GSM Arena tarafından paylaşılan habere göre, bu tanıtım afişinde ZTE Axon 40 serisindeki telefonların tasarımları ya da özellikleri hakkında herhangi bir detay yer almıyor. Ancak daha önce ortaya çıkan bazı haberler, Axon 40 Pro’nun yeniden markalandırılmış Nubia Z40 Pro olduğuna işaret ediyordu ve bu yüzden bu akıllı telefondan ne beklememiz gerektiğini biliyoruz.

Bununla birlikte Axon serisindeki bazı modellerde ekran altı selfie kamerası bulunuyordu. Bu nedenle Axon 40 Pro’nun bu anlamda Nubia Z40 Pro’dan farklı olup olmayacağı merak konusu. Aynı zamanda “manyetik şarjlı yerçekimi sürümü” olarak adlandırılan Axon 40 modelinin varsayılan bir konfigürasyon mu, yoksa Nubia Z40 Pro gibi ayrı bir konfigürasyon mu olacağı da henüz bilinmiyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version