ChatGPT’ye rakip
Samsung kısa müddet evvel ChatGPT’yi kurumsal bir ortamda kullanmanın tehlikelerini ve sonuçlarını pek istemediği bir yoldan öğrendi. Şirketin yarı iletkenlerle ilgili hassas bilgilerinin bir kısmı, birkaç çalışan işlerini kolaylaştırmak için aracı kullanmaya çalıştığı esnada ChatGPT aracılığıyla sızdı. O vakitten beri Samsung, çalışanlarının ChatGPT’yi kullanmasına müsaade vermedi, lakin bildirildiğine nazaran şirket, iş gücüne üretken yapay zekanın gücüyle yardımcı olma fikrinden vazgeçmeyecek.
Samsung çalışanlarına özel olacak
Samsung’un kurum içi yapay zekası şirketin sunucularından çıkmayacağı ve çalışanlarına özel olacağı için Samsung’un kelam konusu sohbet robotunu kendisine en âlâ faydayı sağlayacak şekilde eğitmesiyle sonuçlanabilir. Örneğin, Samsung’un hassas yarı iletken datalarını Naver ile paylaşacağı ve bu bilgileri daha sonra üretken yapay zekaya uygulayacağı düşünülebilir. Bu sayede Samsung çalışanları, yarı iletkenlerle ilgili kaynak kodunun dışarıya sızmasından endişelenmeden yapay zekanın gerçek potansiyelini kullanabilir.
Oyun endüstrisinde son fiyat artışları ve güncel gelişmeler hakkında detaylı bilgi. En yeni trendleri ve…
Apple'ın Shazam'a eklediği yeni viral şarkı listeleri özelliğiyle favori şarkılarınızı keşfedin ve paylaşın. Detaylar için…
Nintendo Switch 2 ve gizlilik politikası değişiklikleriyle ilgili detaylar ve oyunseverleri endişelendiren gelişmeler hakkında bilmeniz…
Spotify'da yeni özellikler ve güncellemelerle kullanıcı deneyimini güçlendiren yenilikleri keşfedin. Müzik keyfinizi daha da artırın!
Samsung Galaxy S25 Edge hakkında tüm detaylar, tanıtım tarihi ve özellikler burada. En güncel bilgiler…
Netflix'ten tvOS ve iOS'a gelen yeni tasarım güncellemeleriyle daha akıcı ve kullanıcı dostu deneyim sizi…