Yapay zekâ yanlış sonuçlar üretebilir
Yukarıdaki paylaşımda ise Google’ın yapay zekâsı Bard’ın verdiği yanlış karşılık görülmekte. Bir kullanıcı, yapay zekâya Avatar 2 sinemasının ne vakit çıkacağını soruyor ve yapay zekâ, sinemanın şimdi vizyona girmediğini söylüyor.
Yapay zekâ, yaratıcılığınızı köreltebilir
Yapay zekâ, çarçabuk berbata kullanılabilir
Yapay zekâ ile makûs niyetli şahıslar, kolaylıkla virüs ya da yasal kullanıcıların makul ağlara erişmesini engellemek için yapay zekâ güdümlü DoS akınları oluşturabilir. Bilhassa DoS atakları insan gibisi özellikler sergiledikleri için giderek daha karmaşık ve durdurulması güç hâle geliyor.
Yapay Zekâ, insan üzere düşünerek tercihler yapamaz
Karmaşık sorulara karşılık ararken yahut sübjektif tercihlere dayalı kararlar alırken sırf yapay zekâya güvenmek epeyce riskli olabilir. Örneğin bir yapay zekâdan iki kitap ortasında seçim yapmasını isterseniz daha yüksek puanlı olanı önerebilir. Lakin şahsî zevkinizi, okuma tercihlerinizi yahut kitaba hangi emelle gereksiniminiz olduğunu dikkate alamaz.
Leapmotor’un Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıttığı yeni elektrikli model B01 ile sürdürülebilir ve yenilikçi sürüş deneyimine…
Apple'ın uygun fiyatlı iPhone modeli hakkında en güncel gelişmeleri ve gelecekteki yenilikleri öğrenin. Uygun fiyatlı…
PlayStation'da bütçenizi zorlamadan en uygun fiyatlı oyunları keşfedin. 300 TL ve altında ekonomik oyun fırsatlarıyla…
Caviar'dan dini temalı ultra lüks iPhone 16 Pro koleksiyonu ile şıklığı ve anlamı bir arada…
Samsung'un One UI 7 güncellemesi resmi olarak yayınlandı! Yeni özellikler ve geliştirmelerle cihazlarınız daha akıllı…
WhatsApp'a gelen yeni tepki özelliğiyle mesajlara çıkartmalarla anlık ve eğlenceli tepki verme dönemi başlıyor. Detaylar…