Yapay zekâ yanlış sonuçlar üretebilir
Yukarıdaki paylaşımda ise Google’ın yapay zekâsı Bard’ın verdiği yanlış karşılık görülmekte. Bir kullanıcı, yapay zekâya Avatar 2 sinemasının ne vakit çıkacağını soruyor ve yapay zekâ, sinemanın şimdi vizyona girmediğini söylüyor.
Yapay zekâ, yaratıcılığınızı köreltebilir
Yapay zekâ, çarçabuk berbata kullanılabilir
Yapay zekâ ile makûs niyetli şahıslar, kolaylıkla virüs ya da yasal kullanıcıların makul ağlara erişmesini engellemek için yapay zekâ güdümlü DoS akınları oluşturabilir. Bilhassa DoS atakları insan gibisi özellikler sergiledikleri için giderek daha karmaşık ve durdurulması güç hâle geliyor.
Yapay Zekâ, insan üzere düşünerek tercihler yapamaz
Karmaşık sorulara karşılık ararken yahut sübjektif tercihlere dayalı kararlar alırken sırf yapay zekâya güvenmek epeyce riskli olabilir. Örneğin bir yapay zekâdan iki kitap ortasında seçim yapmasını isterseniz daha yüksek puanlı olanı önerebilir. Lakin şahsî zevkinizi, okuma tercihlerinizi yahut kitaba hangi emelle gereksiniminiz olduğunu dikkate alamaz.
Elektrik kesintileri sırasında telefon sinyalinin neden kaybolmadığını öğrenin. Bu yazıda, cep telefonlarının sinyal güçlerinin nasıl…
2024 Dünya Çapında Elektrikli Araç Satış Raporu, küresel elektrikli araç pazarındaki büyüme, trendler ve istatistiklerle…
WhatsApp'tan sesli mesajları metne dönüştürme özelliği ile konuşmalarınızı kolayca yazıya aktarın. Bu pratik yöntem sayesinde…
2024 Yılı Elektrikli Otomobil Satış Raporu, elektrikli araç pazarındaki son gelişmeleri, satış rakamlarını ve trendleri…
Tesla'nın yeni 'Actually Smart Summon' özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu! Bu yenilikçi teknoloji, aracınızı uzaktan çağırmanızı…
WhatsApp'tan sesli mesajları metne dönüştürme özelliği ile mesajlarınızı hızlıca yazıya çevirin. Bu pratik özellik sayesinde…