Yapay zekâ yanlış sonuçlar üretebilir
Yukarıdaki paylaşımda ise Google’ın yapay zekâsı Bard’ın verdiği yanlış karşılık görülmekte. Bir kullanıcı, yapay zekâya Avatar 2 sinemasının ne vakit çıkacağını soruyor ve yapay zekâ, sinemanın şimdi vizyona girmediğini söylüyor.
Yapay zekâ, yaratıcılığınızı köreltebilir
Yapay zekâ, çarçabuk berbata kullanılabilir
Yapay zekâ ile makûs niyetli şahıslar, kolaylıkla virüs ya da yasal kullanıcıların makul ağlara erişmesini engellemek için yapay zekâ güdümlü DoS akınları oluşturabilir. Bilhassa DoS atakları insan gibisi özellikler sergiledikleri için giderek daha karmaşık ve durdurulması güç hâle geliyor.
Yapay Zekâ, insan üzere düşünerek tercihler yapamaz
Karmaşık sorulara karşılık ararken yahut sübjektif tercihlere dayalı kararlar alırken sırf yapay zekâya güvenmek epeyce riskli olabilir. Örneğin bir yapay zekâdan iki kitap ortasında seçim yapmasını isterseniz daha yüksek puanlı olanı önerebilir. Lakin şahsî zevkinizi, okuma tercihlerinizi yahut kitaba hangi emelle gereksiniminiz olduğunu dikkate alamaz.
TECNO'nun yeni POVA serisi akıllı telefonları POVA 7 5G ve POVA 7 Pro 5G tanıtıldı.…
YouTube Shorts videolarında yeni döndürme seçeneğiyle içeriklerinizi daha kolay ve hızlı biçimde keşfedin. Güncel özellikleri…
Tesla Model 3, 2025'in en güvenli otomobili seçilerek üstün güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor. Detaylar için…
Türkiye’de fiber internet ve mobil ağların güncel durumu, gelişmeler ve gelecekteki vizyonu hakkında detaylı bilgi.…
Türkiye'nin ilk bilgisayarı ve teknolojinin başlangıcı hakkında bilgi edinin. Tarih boyunca teknolojinin gelişimini ve Türkiye'nin…
Telegram 11.13.0 güncellemesiyle yeni özellikler ve para kazanma fırsatları hakkında detaylar. En güncel bilgiler için…