Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaOtomobilSkoda Superb fiyat listesi! Bu arabaya sahip olanlar artık varlıklı sayılacak!

Skoda Superb fiyat listesi! Bu arabaya sahip olanlar artık varlıklı sayılacak!

Ulaş Utku Bozdoğan: Skoda Superb Fiyat Listesi! Bu Arabaya Sahip Olanlar Artık Varlıklı Sayılacak! 1

Skoda Superb fiyat listesi bir kez daha güncellendi. Bu güncelleme sonrasında anladık ki modelin fiyatlarına bir kez daha zam geldi. Açık konuşmak gerekirse bu zamma biz de bir anlam veremedik. Sonuç olarak ne dolar kurunda bir oynama vardı ne de çip krizinde yeni bir gelişme.

Ulaş Utku Bozdoğan: Skoda Superb Fiyat Listesi! Bu Arabaya Sahip Olanlar Artık Varlıklı Sayılacak! 3

Dolayısıyla da markanın sırf model yılı 2022 oldu diye fiyatları bu noktaya çekmesi biraz enteresan. Zira 2021 model yılındaki fiyatlarla arada ciddi farklar var. Peki ama yapılan bu son değişikliklerin sonrasında aracın yeni fiyatları nasıl şekillendi?

Ulaş Utku Bozdoğan: Skoda Superb Fiyat Listesi! Bu Arabaya Sahip Olanlar Artık Varlıklı Sayılacak! 5

Skoda Superb fiyat listesi: Fiyatı 1.5 milyona yaklaştı!

Skoda Superb geçtiğimiz aylarda Comfort Plus olarak isimlendirilen giriş paketi ile bizleri karşılıyordu. Fakat bu donanım seviyesini artık görmüyoruz. Bunun yerine ikinci seviyede bulunan Elite paketin başlangıç olarak önümüze konduğuna şahit oluyoruz.

Ulaş Utku Bozdoğan: Skoda Superb Fiyat Listesi! Bu Arabaya Sahip Olanlar Artık Varlıklı Sayılacak! 7

Geçtiğimiz ay 699.400 TL’den satılan bu donanımın 2022 model yılı fiyatı 719.900 TL olarak güncellenmiş. Modelin en pahalı versiyonunun fiyatı ise 1.409.900 TL’den 1.449.900 TL’ye kadar çıkmış durumda.

Kaynak:  Teknolojioku

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar